Close

Strona 29 z 73 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

diablo nie mam, bo jeszcze wypłaty nie było, ale w skyrima jak grałem, to moja mała siadała obok i oglądał jak film fantasy, potem podpowiadała co robić (nie raz mi pomogła)
    a na pytanie, czy sama by nie chciała zagrać, odpowiadała, że ona woli patrzeć i że ktoś musi mi piwko przynosić
    ot cud kobita

p.s.
    miałem zakaz grania bez niej
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Mnóstwo elementów zapożyczonych z WoW-a? Brak klimatu z Diablo? Brak buildów? Cooldowny (również wymysł MMO)? Jak dla mnie, to jest gra dla fanów WoW-a, a nie Diablo.
    Nie grałem nigdy w WoW, grałem bardzo długo w D1 i w D2 i widzę już, że w D3 pogram ponad rok. Więc dla fanów Diablo także jest ta gra.

Buildy są. Klimat gry też jest.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Mnóstwo elementów zapożyczonych z WoW-a? Brak klimatu z Diablo? Brak buildów? Cooldowny (również wymysł MMO)? Jak dla mnie, to jest gra dla fanów WoW-a, a nie Diablo.
    Czyli jak zacznę wymieniać platformówki, które mają zbliżoną grafikę itd. to stwierdzenie że d3 jest bardziej jak platformówki niż jak diablo, będzie poprawne. Tok rozumowania naprawdę ciekawy. Ja tam widzę klimat z poprzednich części, nie widzę natomiast tego mroku z d2 o którym wszyscy tak mówią (pokażcie mi ten mrok na pustyniach w a2 albo gdziekolwiek poza kilkoma lokacjami). Zresztą przecież d2 podobno też nie miało w ogóle klimatu. Przynajmniej tak mówiono po premierze, że to już nie to samo co d1 i to sam syf.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Czyli jak zacznę wymieniać platformówki, które mają zbliżoną grafikę itd. to stwierdzenie że d3 jest bardziej jak platformówki niż jak diablo, będzie poprawne. Tok rozumowania naprawdę ciekawy. Ja tam widzę klimat z poprzednich części, nie widzę natomiast tego mroku z d2 o którym wszyscy tak mówią (pokażcie mi ten mrok na pustyniach w a2 albo gdziekolwiek poza kilkoma lokacjami). Zresztą przecież d2 podobno też nie miało w ogóle klimatu. Przynajmniej tak mówiono po premierze, że to już nie to samo co d1 i to sam syf.
    I do tego przez pierwsze kilka tygodni też były straszne problemy z serwerami. Przecież to jest normalne w sumie jak robi się coś tak dużego w necie. Do tego w D2 po resecie laddera nadal są problemy z serwerami, bo każdy chce od razu nabić jak najwięcej.

D3 jest jakie jest. Mnie się bardzo podoba, klimatu gry jest, mechanika jest fajna. Jest mnóstwo pobocznych questów i rzeczy do robienia. Jeśli ktoś nie chce grać stricte w multi to i tak będzie miał zabawę na kilka miesięcy.

Domyślnie

Jak dla mnie to Lineage Eternal bliżej do Diablo, niż Diablo III do Diablo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    diablo nie mam, bo jeszcze wypłaty nie było, ale w skyrima jak grałem, to moja mała siadała obok i oglądał jak film fantasy, potem podpowiadała co robić (nie raz mi pomogła)
    a na pytanie, czy sama by nie chciała zagrać, odpowiadała, że ona woli patrzeć i że ktoś musi mi piwko przynosić
    ot cud kobita

p.s.
    miałem zakaz grania bez niej

O matko, gdzie zes taka znalazl ?
    A7RII/24/35/85

Domyślnie

Sendilkelm zabawy będziesz miał na kilka lat, (po kilkadziesiąt minut co dwa dni, jak serwery będą działać)

Kolejny dzień, kolejne błędy (najpierw 3006 potem stary "dobry" 37), a już było tak fajnie, całe 20 minut udało mi się pograć

Od dwóch tygodni nie da się normalnie pograć bo zawsze coś, ręce opadają i nawet już przeklinać się nie chce...

Domyślnie

Niby pierdoła, ale wczoraj znalazłem chwilkę by zagrać i lipa. Naprawiają rozumiem, dziś wysłałem dzieci na spacerek i odpalam diabełka, po 15 próbach zalogowania działa, 10 minut gry i wywaliło... Teraz próba zalogowania nie realna, sorry ale uważam, że temat ich ciut przerósł.
    ot pstrykam....

Domyślnie

Piszecie, jakbyście nigdy nie grali w żadną grę sieciową...
    ZAWSZE pierwszy miesiąc to porażka, beta to tylko reklama, a nie rzeczywiste testy. Kiedy milion ludzi odpala grę nie ma opcji, żeby wszystko działało od kopa.

Komu to przeszkadza nie powinien kupować gier sieciowych w dniu premiery tylko odczekać miesiąc/dwa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Piszecie, jakbyście nigdy nie grali w żadną grę sieciową...
    ZAWSZE pierwszy miesiąc to porażka, beta to tylko reklama, a nie rzeczywiste testy. Kiedy milion ludzi odpala grę nie ma opcji, żeby wszystko działało od kopa.

Komu to przeszkadza nie powinien kupować gier sieciowych w dniu premiery tylko odczekać miesiąc/dwa.
    Uwierzyłbym, gdyby chodziło o dowolnego innego developera. Ale mówimy o Blizzardzie, który jest operatorem najpopularniejszego na świecie MMO i najpopularniejszego RTSa online (Starcraft 2) i powinien wiedzieć, jak radzić sobie z obciążeniem na serwerach tym bardziej, że podczas open beta weekend były takie same cyrki, więc mogli oszacować zapotrzebowanie (zresztą, wiedzieli ile preorderów zeszło - nie trzeba jasnowidza, żeby stwierdzić, że co najmniej 90% tych osób będzie chciało zagrać w dniu premiery). A tak dwa tygodnie po premierze mamy permanentne błędy, Auction House działa jako-tako tylko dlatego, że połowa funkcjonalności jest wyłączona, a wprowadzenie RMAH (który był głównym powodem zrobienia gry tylko online) zostało odsunięte na nieokreśloną przyszłość, już nawet daty nie podają. To jest farsa i wizerunkowa porażka.
    A największym przegranym i tak są twórcy Torchlight 2, którym obsunęła się premiera, a jakby wydali grę parę dni po D3, to bardzo łatwo przyciągnęliby sfrustrowanych problemami Blizzarda graczy.

Swoją drogą, ciekawe, że podczas wprowadzania nowych dodatków do WoW, kiedy jest rush graczy na nowy content, nigdy nie było scen, i że serwer amerykański D3 nie ma żadnych problemów.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Strona 29 z 73 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów