Close

Strona 31 z 73 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    Ja robię odwrotnie - najpierw mróz, żeby stali w miejscu, a potem fala Aczkolwiek ta metoda na poziomie wyższym niż Normal może się zakończyć szybkim i gwałtownym zgonem.

Gram na Hell i w pierwszym akcie jak trafię na elite/champion packa z ciekawym zestawem zdolności to ginę co chwilę. Ale jeszcze nie trafiłem takiego, którego bym w końcu nie zmęczył, choć ze dwa razy już byłem bliski wyjścia z gry.
    Mnich, 53. poziom, 27k życia, 2.5k dmg
    No właśnie, bo wcale takie łatwe nie jest, a co dopiero Inferno. Multi jeszcze daje radę, ale Single (a co za tym idzie ,moim zdanie, nie powinno się korzystać z AH) to Inferno będzie b. ciężkie. Znaleźć taki sprzęt, żeby coś zdziałać. Poziom 60 nie wystarczy. Generalnie po tych kilku tygodniach głosy o łatwości diablo ucichły Jak zwykle...

Ja mam czarkę na 60 i jeszcze testuję build'a. Ale głównie gram tak:
    Blizzard + Dezintegracja, Magiczny pocisk jest na odnawianie mocy tajemnej.
    Reszta to obronne, które zwiększają atak lub obronę.
    Jeszcze jedna ważna rzecz:
    Do 3 katu Hell grałem Hydrą do tego, a teraz gram z lustrzanym odbiciem zamiast Hydry. W czasie aż Lustrzane się skończy mam czas na rozwalenie wszystkich dezintegracją.

Domyślnie

Dzisiaj wszedłem na alledrogo i aż mi szczęka opadła: 1000000 złota w D3 sprzedają za 43zł - i są ludzie którzy to kupują. Po prostu brak słów......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puciek Zobacz posta
    Dzisiaj wszedłem na alledrogo i aż mi szczęka opadła: 1000000 złota w D3 sprzedają za 43zł - i są ludzie którzy to kupują. Po prostu brak słów......
    To taniocha, ostatnio za 100 000 wolali 10 zl :P

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    No właśnie, bo wcale takie łatwe nie jest, a co dopiero Inferno. Multi jeszcze daje radę, ale Single (a co za tym idzie ,moim zdanie, nie powinno się korzystać z AH) to Inferno będzie b. ciężkie. Znaleźć taki sprzęt, żeby coś zdziałać. Poziom 60 nie wystarczy. Generalnie po tych kilku tygodniach głosy o łatwości diablo ucichły Jak zwykle...
    Multi/single - żadna różnica. W single nawet prościej, bo mamy pomagiera AI, który nie powoduje wzrostu HP potworów, a coś tam robi - odciąga uwagę, zadaje obrażenia (bez szału, ale zawsze coś) i pomaga w inny sposób (templar leczy, czarodziejka zmienia w kurczaki, łotrzyk nie wiem). Szczególnie zdolność czarodziejki potrafi być bezcenna, gdy zmieni w kurczaka np. championa z reflect damage, poison czy molten. Nie trwa to długo, ale daje kilka cennych sekund na bezkarne wpakowanie obrażeń, odskoczenie czy podleczenie się (i wyłącza wszystkie zdolności championa, co potrafi uratować skórę).

Ja z AH jak dotąd nie korzystałem w celach zakupowych, sprzedaję graty (z różnym skutkiem) i za 10k kupiłem buty, bo crafting mi strasznie nie szedł i nie losowało się nic przydatnego.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    Multi/single - żadna różnica. W single nawet prościej, bo mamy pomagiera AI, który nie powoduje wzrostu HP potworów, a coś tam robi - odciąga uwagę, zadaje obrażenia (bez szału, ale zawsze coś) i pomaga w inny sposób (templar leczy, czarodziejka zmienia w kurczaki, łotrzyk nie wiem). Szczególnie zdolność czarodziejki potrafi być bezcenna, gdy zmieni w kurczaka np. championa z reflect damage, poison czy molten. Nie trwa to długo, ale daje kilka cennych sekund na bezkarne wpakowanie obrażeń, odskoczenie czy podleczenie się (i wyłącza wszystkie zdolności championa, co potrafi uratować skórę).

Ja z AH jak dotąd nie korzystałem w celach zakupowych, sprzedaję graty (z różnym skutkiem) i za 10k kupiłem buty, bo crafting mi strasznie nie szedł i nie losowało się nic przydatnego.
    Nie wiem jak daleko doszedłeś, ale podczas walki z bossami multi naprawdę daje więcej niż single+pomocnik. Szczególnie, że można wskrzeszać i nie trzeba zaczynać od początku. Ale w tym o czym pisałem chodziło mi głównie właśnie o AH. Czyli jeśli gramy single, to gramy tak jakbyśmy nie podłączali się do netu, czyli olewamy AH. Od hell ciężko dla siebie wydropić wszystko bardzo szybko. Na AH wchodzisz i masz za małe kwoty. Dopiero przedmioty od 60 lev są drogie i już tak różowo nie jest, żeby się tam ubrać pod grę na Inferno.

No widzisz. Crafting nie szedł, nie znajdowałeś nic, więc jednak kupiłeś, czyli gdybyś grał stricte single to byś nie mógł kupić No i zapowiada się fajne PvP. Blizzard informował na forum, że teraz to jest ich główny cel

Domyślnie

Wskrzeszanie w multi podczas walki z bossami (a raczej champion i elite packami, bo bossowie są słąbi i idą na raz) - you made my day Całe Nightmare i dużą część pierwszego aktu Hell przeszedłem na multi i wskrzeszanie to było tylko wtedy, gdy boss już leżał albo nie stanowił zagrożenia (znaczy miał tak mało życia, że jedna postać zaciuka jego zanim on zaciuka ją). Poza tym każdy był skupiony przede wszystkim na biciu i swoim HP, bo osoba, która wzięłaby się za wskrzeszanie, za chwilę sama potrzebowałaby tego samego (przez kilka sekund stoi i nic nie może robić). Poza tym wskrzeszenie przez inną postać jest instant, więc przy packu z fire chains, molten czy arcane enchanted ("lasery") jest spora szansa na zgon instant. Lepiej lecieć od checkpointu - nie absorbujemy innych i nie wstajemy w samym środku rozpierduchy bez mantr/aur itp.

No widzisz. Crafting nie szedł, nie znajdowałeś nic, więc jednak kupiłeś, czyli gdybyś grał stricte single to byś nie mógł kupić
    Z AH jest jeden problem - uczynił crafting zupełnie nieopłacalnym. W patchu 1.03 Blizzard ma podobno coś z tym zrobić (obniżyć koszty), ale lepiej, żeby nie skończyło się na obniżeniu kosztów szkolenia kowala/jubileta. IMHO craftowanie nie powinno wymagać złota, tylko składników, wtedy byłby to jakiś wybór w stosunku do AH.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    D3 ma więcej poziomów trudności niż D2.

EDIT: No tak mogli zamiast Inferno dać

Tutorial, Normal, Nightmare, Hell
    Nie każdy ma ochotę przechodzić grę 4 razy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Nie każdy ma ochotę przechodzić grę 4 razy.
    to po co kupuje diablo?
    Przecież ta gra jest stworzona po to aby przechodzić ją kilka/-naście/-dziesiąt razy
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Dzielny barbarzyńca (lvl 33) zatłukł ostatniego boss'a, z dość dużą łatwością (normal, "trzęsienie ziemi" i "odwet" rządzą!) po przygodzie trwającej niewiele ponad 29 godzin teraz od nowa ale jeden poziom trudniej

I od razu mogę napisać, że przydałaby się opcja umożliwiająca wyłącznie połowy efektów, (czy zmniejszenie ich), te wszystkie błyski, wybuchy itp. przy walce, wolałbym to mniej oczo.ebne, chciałbym takie bardziej surowe, oszczędne.
    Szkoda że nie można wyłączyć/ściszyć standardowych tekstów towarzyszy, po któryś razie tekst "to był godny nas przeciwnik" (czy podobny) powoduje chęć zatłuczenia swojego pomocnika.

Domyślnie

A ja ubiłem diabla poraz trzeci 63h 28 minut i przy okazji 38036 innych potworkow zycie 16k obrazenia kolo 12k.

Strona 31 z 73 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów