Close

Strona 28 z 73 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    W darmowym League of Legends serwery praktycznie nie padają (kiedyś się to zdarzało, ale gra jest darmowa). Blizzard po prostu sobie w kulki leci. Gra za prawie dwie stówy, a połowa rzeczy jeszcze wyłączona (PvP), albo działa jak chce. No jaja.
    Nikt kupować i grać nie kazał.

Jedyna firma, która jakoś potrafi okiełznać serwery, zarządzanie tym i natłok internautów, to jest GOOGLE. A to darmowe League of Legends to skoro na początku pzdarzały się pady, to diablo3 teżna początku zdarzajaię pady, więc na razie jest tak samo jak w League of Legends. Tylko pytanie ile osób w stosunku o D3 w to gra. Jak zwykle pojęcie "płacę to wymagam" ma tu miejsce. Ehhhh. Zero szacunku do osób, które nad tym pracują. Myślicie, że oni specjalnie robią wszystko źle, aby nikt nie mógł grać.

Domyślnie

Dlatego nie kupiłem i nie kupię. Zwłaszcza, że to już bardziej MMO, niż Diablo.

Domyślnie

Eee... que?

Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

No wreszcie udało mi się skończyć I akt na normalu... niezłe tempo...

Domyślnie

Polecam Koszmar w singlu jest już trudnawo - mam problemy z zabiciem Beliala, próbowałem na multi i jest o niebo łatwiej w kilku.
    Losowe lokacje pojawiające się na rozległych mapach także urozmaicają przejście
    Zabawa w crafting przedmiotów też daje efekty
    fulfrejm

Domyślnie

a ja wczoraj nabyłem drogą kupna premierowego rzutu nawet nie obstawiałem, ale wczoraj przechodząc obok MM zapytałem sprzedawcy kiedy można się spodizewać kolejnej dostawy i stwierdził że co prawda pod koniec czerwca, ale ma jedną sztukę któą sam zamierzał kupić ale tego nie zrobił. twardy gość

a z logowaniem od dzisiaj podobno nie powinno być problemu. wczoraj dostałem głebokiej qrvii zanim się pierwszy raz wbiłem.

Domyślnie

No i przesyłka dotarła. W weekend przetestuje.

Domyślnie

To od razu powiedz znajomym że nie będziesz osiągalny do poniedziałku
    Moja kobita jak siadła (a nie gra w gry i poprzednie części Diablo nic jej nie mówią) grała 10h bez przerwy (no małe natury technicznej)
    fulfrejm

Domyślnie

Jakbym napisał, że to już bardziej platformówka niż diablo, to miałoby to tyle samo sensu co twoja wypowiedź.

Domyślnie

Mnóstwo elementów zapożyczonych z WoW-a? Brak klimatu z Diablo? Brak buildów? Cooldowny (również wymysł MMO)? Jak dla mnie, to jest gra dla fanów WoW-a, a nie Diablo.

Strona 28 z 73 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów