Close

Strona 30 z 73 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    (...) kiedy jest rush graczy na nowy content (...)
    O matko i córko...
    D200 plus graty...

Domyślnie

za costi +1

RobertMiernik Porażką jest to co wyprawia "failizzard", mają najszybciej sprzedająca się grę na PC na świecie, która wymaga stałej obsługi przez serwery i nie potrafili (i dalej nie potrafią) ich przygotować, a może nie chce im się, bo USA działa bez kłopotu.

To co oni robią jest po prostu nieuczciwe wobec grających, pieniądze wzięli a ze swojej części wywiązać się nie potrafią, szkoda że te USA działa, tam bardzo szybko składane są pozwy, a może właśnie dlatego tam wszystko działa...
    W europie prawnicy jeszcze chyba nie załapali, że branża gier dysponuje równie dużymi środkami co filmówka
    (o ile dobrze pamiętam to w 2010 w UK gry przyniosły większy dochód niż muzyka czy filmy)
    i warto się nią zainteresować.

Własnie zaczyna się długi weekend w UK (4 dni) pewnie wieczorami jak już dzieciaki będą w łóżkach, to sobie pogram, jest taka nowa gra wpisywanie hasła na czas - kto szybciej wywoła komunikat o błędzie "37"

Domyślnie

Blizzard czy nie Blizzard, co za różnica skoro nikomu sie jeszcze nie udało?
    W WoWie tez sie rozłączenia i problemy z logowaniem zdarzają i to wcale nie tak rzadko jak Ci sie costi wydaje...

Każda sieciowka ma takie problemy, jak by ja wydało Google byłoby tak samo...

Wybaczcie brak diakrytykow pisane z komorki....
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konopia Zobacz posta
    Sendilkelm zabawy będziesz miał na kilka lat, (po kilkadziesiąt minut co dwa dni, jak serwery będą działać)

Kolejny dzień, kolejne błędy (najpierw 3006 potem stary "dobry" 37), a już było tak fajnie, całe 20 minut udało mi się pograć

Od dwóch tygodni nie da się normalnie pograć bo zawsze coś, ręce opadają i nawet już przeklinać się nie chce...
    Ja przez ostatnie 2 tygodnie miałem tylko raz problem. Dziś wbiłem 60 lev. i kończę 4 akt na hell. Kilka lat może i pogram ale na pewno nie 20 min dziennie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Blizzard czy nie Blizzard, co za różnica skoro nikomu sie jeszcze nie udało?
    W WoWie tez sie rozłączenia i problemy z logowaniem zdarzają i to wcale nie tak rzadko jak Ci sie costi wydaje...

Każda sieciowka ma takie problemy, jak by ja wydało Google byłoby tak samo...

Wybaczcie brak diakrytykow pisane z komorki....
    I to jest to. Jedyna firma, której się w miarę daje okiełznać natłoki to google. I tak jak pisze Robert, pewnie jakby wydało grę to mieli by problem i tak.

Ludzie gadają na błędy, a każdy w pracy jest idealny i perfekcyjny pewnie?

Domyślnie

Ludzie gadają na błędy, a każdy w pracy jest idealny i perfekcyjny pewnie?
    Jakby przez dwa tygodnie w prime time nie było TVP1, to wyleciałbym z roboty z takim hukiem, że byłoby w Gdańsku słychać...

Swoją drogą, Koreańczycy jakoś nie podzielają poglądu jaki to Blizzard niewinny i masowo zaczęli zwracać grę z żądaniem zwrotu pieniędzy, właśnie z powodu problemów z serwerami. Jak się Blizzard zaczął stawiać, to ciupasem wsiadł na niego ichni UOKiK. Ciekawe, jak to się skończy, mam nadzieję, że Blizzardowi nie ujdzie to na sucho.

Własnie zaczyna się długi weekend w UK (4 dni) pewnie wieczorami jak już dzieciaki będą w łóżkach, to sobie pogram, jest taka nowa gra wpisywanie hasła na czas - kto szybciej wywoła komunikat o błędzie "37"
    Ctrl-C, Ctrl-V działa
    Ostatnio edytowane przez costi ; 03-06-2012 o 02:44
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

I jak tam łatwość diablo? Już minęły 3 tygodnie. Jestem ciekaw czy ktoś już solo zabij diabełka na inferno i ma już 100% osiągnięć, skoro diablo jest łatwe

Domyślnie

Normal D3 jest łatwy w porównaniu z normalem D2.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Normal D3 jest łatwy w porównaniu z normalem D2.
    D3 ma więcej poziomów trudności niż D2.

EDIT: No tak mogli zamiast Inferno dać

Tutorial, Normal, Nightmare, Hell

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    I jak tam łatwość diablo? Już minęły 3 tygodnie.
    Ja dopiero jestem na II Akcie normal w takim tempie to mi zabawy na długo starczy

Czarką gra się wyśmienicie, dzięki fali uderzeniowej mam ciągłe bonusy od zabicia 10+ potworków jednym strzałem taktykę mam taką że wpadam w sam środek grupki, jedna fala, jedna nova mrozu i niedobitki wykańczam pociskiem, dzięki temu poruszam się całkiem szybko. Trochę gorzej było z Rzeźnikiem...

Domyślnie

Ja robię odwrotnie - najpierw mróz, żeby stali w miejscu, a potem fala Aczkolwiek ta metoda na poziomie wyższym niż Normal może się zakończyć szybkim i gwałtownym zgonem.

I jak tam łatwość diablo?
    Gram na Hell i w pierwszym akcie jak trafię na elite/champion packa z ciekawym zestawem zdolności to ginę co chwilę. Ale jeszcze nie trafiłem takiego, którego bym w końcu nie zmęczył, choć ze dwa razy już byłem bliski wyjścia z gry.
    Mnich, 53. poziom, 27k życia, 2.5k dmg
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Strona 30 z 73 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów