Close

Strona 15 z 73 PierwszyPierwszy ... 513141516172565 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Mam dwa startery na zbyciu, także jak ktoś chciałby spróbować to niech napisze niżej mejla - koło 16 będę mógł wysłać klucze.

Przyjemnie się gra, a im dalej w las tym lepiej. Rasowy H'n"S, dom aukcyjny jak allegro, co prawda jeszcze kilka kwestii jest do poprawienia, ale ogólnie gra daje radę
    D90

Domyślnie

milewski(maupipszon)hotmail.com
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Haha drugi!

miernik.robert gmail.com

Domyślnie

Hmm, jakby ktoś jeszcze miał starter na zbyciu to bardzo chętnie przygarnę

Domyślnie

Ja będę miał (mam nadzieję) jutro jeden, a może i dwa.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Mnie irytuje inna rzecz, a mianowicie opuszczanie gry.
    Jestem na środku jakiejś planszy, muszę wyjść z gry i dupa. Jeśli teleportuje się do miasta to plansza znowu jest nieodkryta po powrocie do gry i potwory pojawiają się na nowo - muszę przed opuszczeniem gry osiągnąć jakiś punkt kontrolny.

A tak poza tym to wciągnęło na maksa
    fulfrejm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez punky Zobacz posta
    Mnie irytuje inna rzecz, a mianowicie opuszczanie gry.
    Jestem na środku jakiejś planszy, muszę wyjść z gry i dupa. Jeśli teleportuje się do miasta to plansza znowu jest nieodkryta po powrocie do gry i potwory pojawiają się na nowo - muszę przed opuszczeniem gry osiągnąć jakiś punkt kontrolny.

A tak poza tym to wciągnęło na maksa
    No mnie bardziej irytuje to, że niektóre punkty kontrolne nie są dostępne ponownie i wtedy trzeba zaczynać zadanie tak jakby od początku. Niestety nie wiem, które zostają, a które nie. A co do wracania do gry. To na pewno tak jest w przypadku kiedy bierzesz "wznów grę"? Jeszcze nie sprawdzałem tego dokładnie, ale z tego co pamiętam, to jeśli nie wchodzę do nowej gry z zadaniem, a biorę wznów grę to zaczynam jakoś od miejsca gdzie skończyłem. Jeszcze się w tym gubię

Domyślnie

Muszę to sprawdzić, nowy interfejs narobił trochę zamieszania w bańce.
    fulfrejm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nathaniel Zobacz posta
    Mam dwa startery na zbyciu, także jak ktoś chciałby spróbować to niech napisze niżej mejla - koło 16 będę mógł wysłać klucze.

Przyjemnie się gra, a im dalej w las tym lepiej. Rasowy H'n"S, dom aukcyjny jak allegro, co prawda jeszcze kilka kwestii jest do poprawienia, ale ogólnie gra daje radę
    dzieki wielkie za kodzik, przetestuje jak wroce z pracy
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

I ja też dziękuję ;>
    Zaraz zaczynam pobieranie.

Strona 15 z 73 PierwszyPierwszy ... 513141516172565 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów