Close

Strona 65 z 73 PierwszyPierwszy ... 15556364656667 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    To akurat nie jest prawdą zdaje sie.
    Zdaje się częściowo. W przypadku żółtych itemów od MF zależy ilość affixów, natomiast ich rodzaj i wartość są losowane.
    W przypadku legendarnych itemów, które ilość affixów mają z góry ustaloną, MF na jakość nie wpływa w ogóle.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

No wreszcie udało mi się uzbierać klamoty i zrobiłem pierwszą machinę... ale na sp0 i bez nv to mi cztery niebieskie wypadły... więc zmarnowałem jeden set kluczy.
    Jaki macie sposób na zbieranie kluczy przy słabym wyposażeniu (na sp4 jeszcze dostaję często baty)? Ile prób Wam zajęło zrobienie sensownego hellfire-a?

Domyślnie

eee ja dopiero co wbiłem 60lvl barbem a Ty o maszynkach
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Promocyjka, Diablo III spadło poniżej stówki w sklepach
    ;]

Domyślnie

zobiłem pierścień, najlepsza metoda to znaleźć koxów ( np na forum battle.net ) i robić machinę na mp8-10, poniżej szkoda czasu, chyba że kogoś nie nudzi zbieranie kluczy. Pierścień bardzo słaby wyszedł, obniżył hp i dps, ale te 35% expa to jednak sporo, niestety nie mam chęci na dalszą rozrywkę w tej formie.
    D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    No wreszcie udało mi się uzbierać klamoty i zrobiłem pierwszą machinę... ale na sp0 i bez nv to mi cztery niebieskie wypadły... więc zmarnowałem jeden set kluczy.
    Jaki macie sposób na zbieranie kluczy przy słabym wyposażeniu (na sp4 jeszcze dostaję często baty)? Ile prób Wam zajęło zrobienie sensownego hellfire-a?
    Bardzo prosty - latam na MP1. Wszystko umiera bardzo szybko, w czasie męczenia jednego runa na MP3 czy MP4 zrobię 4-5 runów na MP1, co daje mi dużo wyższe prawdopodobieństwo zdobycia co najmniej jednego klucza, nie wspominając o więcej expa, kasy i itemów.

A po ring jeszcze nie szedłem, muszę zebrać dość kluczy i znaleźć jakiegoś pakernego kolegę, który pomoże na MP5+.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Po klucze to nie opłaca się ganiać poniżej MP6. Ja ostatnio ganiam na MP7. Ubery też już poniżej MP6 nie schodzę.
    Jak ktoś będzie chciał pomocy to dajcie znać.
    Mega pakerem to ja nie jestem ale jakoś sobie radzę
    http://eu.battle.net/d3/pl/profile/B...42/hero/929021
    Z5II; Z5; N17-28; N50Z; T28-75G2; Lampy; Statywy; Torby; Plecaki itd.itp.

Domyślnie

Wczoraj ze znajomym poszliśmy MP10. Trochę dłużej się zeszło ale bez większych problemów w akcie 1
    Z5II; Z5; N17-28; N50Z; T28-75G2; Lampy; Statywy; Torby; Plecaki itd.itp.

Domyślnie

Panowie, kto pomoże zrobić trzy-cztery runy na a2 po klucze na mp6-7? Na a1 i a3 sobie radzę na mp4 ale klucznik na a2 ma spowolnienie pocisków i czarką za szybko zdycham a na mp2 za użo latania... w zamian zapraszam na machina party mp6-7 bo brakuje mi trzech kluczy z a2 żeby trzy krainy otworzyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Badol Zobacz posta
    Po klucze to nie opłaca się ganiać poniżej MP6. Ja ostatnio ganiam na MP7.
    Ja poniżej mp8 nie dostaję kręgosłupa z leo i magdy

Strona 65 z 73 PierwszyPierwszy ... 15556364656667 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów