Close

Strona 21 z 138 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    no....trzeba bedzie wybrac jakis statystycznie geometryczny srodek i tam zrobic imprezke....pomyslalem przy tym o wystawie co wy na to?
    no ba
    Road to Manila

conik
    Gość

Domyślnie

Białystok?

Domyślnie

juz widze te niusy w tvn24 - do niecodziennej inicjatywy doszlo w jednym z portali fotograficznych, niejacy analogowi ortodoxi.....
    ... z nami jest jeden z pomyslodawcow - witamy cie Wojciehu
    Road to Manila

Domyślnie

można się jeszcze wpisać ?

conik
    Gość

Domyślnie

tvn24: Wojciehu...opowiedz widzom dlaczego ortodoksi...dlaczego fotografia....
    Wojcieh: eeee....ale....ja tu tylko sprzatam....ja sie lecze...lekarz zabronil...contax...arghhh (zaczyna sie slinic, pada, a powieki drgaja epileptycznie, pozostali uczestnicy wernisazu szybko rozstawiaja statywy i aparaty, zaczynaja mierzyc swiatlo po czym fotografuja lezacego ortodoksa, po kilku rolkach filmu zaczynaja bic brawa, okazuje sie ze niektorzy nie sa zadowoleni...jeden nie zdjal dekla z obiektywu swojej leiki, kolejny zapomnial wyjac szyber z kasety a jeszcze inny wlozyl odwrotnie film....padaja...sliinia sie...wojteh sie zrywa z betonowej podlogi i z gromkim buczeniem zaczyna robic zdjecia swym lsniacym contaxem....wchodza pielegniarze w bialych kitlach...)
    Ostatnio edytowane przez conik ; 27-02-2012 o 09:28

Domyślnie

Podobno Nowy 2 dni po wizycie w porannym programie tvn24 kupil profesjonalna kamere
    Road to Manila

wojteh
    Gość

Domyślnie

kamery nigdy .... nawet w moim kompakcie nie ma filmów ... no tak nie brałem vicodn, prozac ...

dziś licytuję besse - trzymajta kciuki chlopaki

conik
    Gość

Domyślnie

ktora besse?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    ktora besse?
    Wszystkie
    Road to Manila

conik
    Gość

Domyślnie

jak kiedyz zamialem smaka na besse czy inna lajke ...zobaczylem jak idiotycznie wyglada gosc ktory robi zdjecia z deklem na obiektywie i mi przeszlo bo dekli nie uzywam wiec pewnie bym ciagle zapominal zdjac

Strona 21 z 138 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171121 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów