Witam,
Na album oczywiście się piszę !!! Konrad, świetny pomysł !!!
Pozdrawiam, QuadMan.
Szukaj
Witam,
Na album oczywiście się piszę !!! Konrad, świetny pomysł !!!
Pozdrawiam, QuadMan.
Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....
czapki, berety, peruki, czy cokolwiek kto tam ma, z głów, za świetny pomysł!
rezerwuję ostatnią stronę na jedno zdjęcie, zamiast autoportretu mój avatar i nic więcej
da radę tak zrobić?
kwadrat i prostokąt, głównie kwadrat
na to wyglada, ze to my![]()
ja tam sie na sile nie pcham, jak juz wczesniej pisalem wiem cienki w uszach jestem /zwlaszcza jak patrze tu na niektorych/ wiec moge wyslac swoje prace warunkowo czyli, ze jak autor uzna, ze sa slabe to je wywali do kosza i w to miejsce wstawi jakis art lub akt![]()
przez mysl mi przeszlo coby poddac pod glosowanie fotografie ktore maja byc opublikowane ale kto mialby to oceniac? ja sie nie znam a ankiety i glosowania trwalyby wiecznosc...wiec zdaje sie na wasz wybor....jesli cos wybitnie bedzie nie pasowalo....dyskretnie dam znac![]()
4 rozkladowki zrobione a zdjec jeszcze duzo, chyba jedna strone zrobie z miniaturkami
Road to Manila
ja bym sie nie spinal na twoim miejscu tylo ograniczyl ilosc zdjec i podparl je jakim konTEKSTEM![]()
A spotkanie Autorskie, to jest przewidziane? Raucik, ruszcik i podpisywanie albumu...![]()
no....trzeba bedzie wybrac jakis statystycznie geometryczny srodek i tam zrobic imprezke....pomyslalem przy tym o wystawieco wy na to?
no wystawa .... jestem na TAK
![]()
Skontaktuj się z nami