Szukaj
Białystok?
juz widze te niusy w tvn24 - do niecodziennej inicjatywy doszlo w jednym z portali fotograficznych, niejacy analogowi ortodoxi.....
... z nami jest jeden z pomyslodawcow - witamy cie Wojciehu
Road to Manila
można się jeszcze wpisać ?![]()
tvn24: Wojciehu...opowiedz widzom dlaczego ortodoksi...dlaczego fotografia....
Wojcieh: eeee....ale....ja tu tylko sprzatam....ja sie lecze...lekarz zabronil...contax...arghhh (zaczyna sie slinic, pada, a powieki drgaja epileptycznie, pozostali uczestnicy wernisazu szybko rozstawiaja statywy i aparaty, zaczynaja mierzyc swiatlo po czym fotografuja lezacego ortodoksa, po kilku rolkach filmu zaczynaja bic brawa, okazuje sie ze niektorzy nie sa zadowoleni...jeden nie zdjal dekla z obiektywu swojej leiki, kolejny zapomnial wyjac szyber z kasety a jeszcze inny wlozyl odwrotnie film....padaja...sliinia sie...wojteh sie zrywa z betonowej podlogi i z gromkim buczeniem zaczyna robic zdjecia swym lsniacym contaxem....wchodza pielegniarze w bialych kitlach...)
Ostatnio edytowane przez conik ; 27-02-2012 o 09:28
Podobno Nowy 2 dni po wizycie w porannym programie tvn24 kupil profesjonalna kamere
Road to Manila
kamery nigdy .... nawet w moim kompakcie nie ma filmów ... no tak nie brałem vicodn, prozac ...
dziś licytuję besse - trzymajta kciuki chlopaki![]()
ktora besse?
jak kiedyz zamialem smaka na besse czy inna lajke ...zobaczylem jak idiotycznie wyglada gosc ktory robi zdjecia z deklem na obiektywie i mi przeszlo bo dekli nie uzywam wiec pewnie bym ciagle zapominal zdjac![]()
Skontaktuj się z nami