Szukaj
Ciekawie sie zachowuje tutaj administracja... Wczesniej nie bylo problemu, ze jest masa nieprzekonanych krzykaczy i moga zachowywac sie ponizej wszelkich norm... Teraz jak wyszlo ze bronione przez (w kolko wypominane) TWA zdjecie, jednak zostalo uznane godne zawieszenia na pierwszej stronie Leica Fotografie International "Master Shots" w kategorii M9, dla administracji watek staje sie niewygodny i pojawiaja sie naciski na jego zamkniecie... Ciekawy jestem, ile razy juz moderatorom przeszlo przez glowe, aby go przeczyscic z niewygodnych wpisow...
No i jeszcze sarkastyczne dolewanie oliwy do ognia:
Gratuluje podejscia...
M.in. wlasnie dlatego nie chce mi sie tutaj zdjec publikowac... i podejrzewam, ze nie jestem odosobnionym przypadkiem...
regulamin
Jestem za pozostawieniem tego wątku, czytający go winni bardzo uważnie przeczytać, jest wielce pouczający, proszę skoncentrować się szczególnie na wypowiedziach samego autora ( gdzie można zauważyć parę sprzecznnych wypowiedzi ).
Ja też kolego nie przedstawiam swoich prac, jeśli chce się sprzedawać to nie pyta się amatorów z forum czy im się podobają, wstępnej selekcji dokonuję sam czyli świadomie, czasami radzę się żony teraz częściej syna fotografia cyfrowa sprawia mi pewien problem.
Czorny! Wyjazdy w kraje tropikalne są zawsze dla białego człowieka pewnym wyzwaniem, ale już nie w takim stopniu jak chociażby w latach 70-tych. W tym wieku jakim jest autor watku to czysta przyjemność poznawać nowe kraje, kulturę, ludzi i jeszcze to móc dokumentować. Niepotrzebnie Ci to piszę bo sam wiesz tylko musisz się przekomarzać.
sugerujesz ze nim cos dalej zrobie z fotkami pytam sie na forum czy sa dobre?
bercik prosze cie, wyslij mi jakis link naPM z choc jedym dobrym zdjeciem, bez zadnej zlosliwosci naprawde jestem ciekawy
aha i teraz jak fotka zostala doceniona juz schodzi na dalszy plan a wazniejsze jest to ze sa jakies sprzecznosci w moich wypowiedziach (zapewne zaraz je tu przytoczysz)
Road to Manila
koledzy dajcie już spokój z tymi przepychankami, to się nudne i niesmaczne zrobiło![]()
Skontaktuj się z nami