Close

Strona 18 z 22 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 212

Wątek: Krolowe Nigru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    Chyba niepotrzebnie przycinalem bo w oryginale mam ze stopami
    Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Musisz teraz zmienić nick na: mistrzprzycinki

red light, dark room...

Domyślnie

Jestes pierwszy ktory to mowi
    Chyba niepotrzebnie przycinalem bo w oryginale mam ze stopami
    Dla mnie jesteś mistrzem. Nie mogłem się pozbierać

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Jeżeli ktoś uważa, że autor tego zdjęcia nie widzi jego wad w momencie publikacji, to powinien przyjąć do wiadomości, że zdjęcie zostało opublikowane MIMO widzianych wad.
    A to ciekawe… bo autor kilka stron wcześniej napisał coś zupełnie odwrotnego:
    Przyznam ze dopiero po tych komentarzach zwrocilem uwage na te ciecia

Obrona zawsze wie lepiej.

PS.
    Mario, może jednak faktycznie zamknąć ten wątek bo dryfuje już kompletnie w złą stronę?
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    PS.
    Mario, może jednak faktycznie zamknąć ten wątek bo dryfuje już kompletnie w złą stronę?
    Ciekawie sie zachowuje tutaj administracja... Wczesniej nie bylo problemu, ze jest masa nieprzekonanych krzykaczy i moga zachowywac sie ponizej wszelkich norm... Teraz jak wyszlo ze bronione przez (w kolko wypominane) TWA zdjecie, jednak zostalo uznane godne zawieszenia na pierwszej stronie Leica Fotografie International "Master Shots" w kategorii M9, dla administracji watek staje sie niewygodny i pojawiaja sie naciski na jego zamkniecie... Ciekawy jestem, ile razy juz moderatorom przeszlo przez glowe, aby go przeczyscic z niewygodnych wpisow...

No i jeszcze sarkastyczne dolewanie oliwy do ognia:

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Obrona zawsze wie lepiej.
    Gratuluje podejscia...

M.in. wlasnie dlatego nie chce mi sie tutaj zdjec publikowac... i podejrzewam, ze nie jestem odosobnionym przypadkiem...
    regulamin

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta
    Ciekawy jestem, ile razy juz moderatorom przeszlo przez glowe, aby go przeczyscic z niewygodnych wpisow...
    mi ani razu wręcz jestem za całkowitym pozostawieniem wszystkiego jak jest. Co nie zmienia faktu, że mi osobiście byłoby przykro gdybym robiąc to zdjęcie uciachał stopy

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Ciekawie sie zachowuje tutaj administracja... Wczesniej nie bylo problemu, ze jest masa nieprzekonanych krzykaczy i moga zachowywac sie ponizej wszelkich norm... Teraz jak wyszlo ze bronione przez (w kolko wypominane) TWA zdjecie, jednak zostalo uznane godne zawieszenia na pierwszej stronie Leica Fotografie International "Master Shots" w kategorii M9, dla administracji watek staje sie niewygodny i pojawiaja sie naciski na jego zamkniecie... Ciekawy jestem, ile razy juz moderatorom przeszlo przez glowe, aby go przeczyscic z niewygodnych wpisow...

Gratuluje podejscia...

M.in. wlasnie dlatego nie chce mi sie tutaj zdjec publikowac... i podejrzewam, ze nie jestem odosobnionym przypadkiem...
    Jestem za pozostawieniem tego wątku, czytający go winni bardzo uważnie przeczytać, jest wielce pouczający, proszę skoncentrować się szczególnie na wypowiedziach samego autora ( gdzie można zauważyć parę sprzecznnych wypowiedzi ).
    Ja też kolego nie przedstawiam swoich prac, jeśli chce się sprzedawać to nie pyta się amatorów z forum czy im się podobają, wstępnej selekcji dokonuję sam czyli świadomie, czasami radzę się żony teraz częściej syna fotografia cyfrowa sprawia mi pewien problem.
    Czorny! Wyjazdy w kraje tropikalne są zawsze dla białego człowieka pewnym wyzwaniem, ale już nie w takim stopniu jak chociażby w latach 70-tych. W tym wieku jakim jest autor watku to czysta przyjemność poznawać nowe kraje, kulturę, ludzi i jeszcze to móc dokumentować. Niepotrzebnie Ci to piszę bo sam wiesz tylko musisz się przekomarzać.

Domyślnie

dla administracji watek staje sie niewygodny
    ?
    Możesz rozwinąć?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

sugerujesz ze nim cos dalej zrobie z fotkami pytam sie na forum czy sa dobre?
    bercik prosze cie, wyslij mi jakis link naPM z choc jedym dobrym zdjeciem, bez zadnej zlosliwosci naprawde jestem ciekawy

aha i teraz jak fotka zostala doceniona juz schodzi na dalszy plan a wazniejsze jest to ze sa jakies sprzecznosci w moich wypowiedziach (zapewne zaraz je tu przytoczysz)
    Road to Manila

Rycerz
    Gość

Domyślnie

koledzy dajcie już spokój z tymi przepychankami, to się nudne i niesmaczne zrobiło

Domyślnie

Gratuluje podejscia...

Łukasz - nie administracja, tylko konkretni moderatorzy. Generalizowanie jest w mojej opinii lekko krzywdzące względem choćby Krzyśka czy Jacka.

Strona 18 z 22 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów