Szukaj
e tam, do LFI to kazdego gniota z obciętymi nogami przygarną, towarzystwo lajczane, tfu!![]()
Ja, na szczęście, nie należę, dlatego GRATULUJĘ.
![]()
Chyba nie przejmujecie się, gdzie Was ktoś zaszeregował?
Mariusz, mam nadzieję, ze wiele jeszcze Twoich afrykańskich zdjęć zobaczymy.
No ślicznie.....
138 postów , żeby kręcić się wkoło. Mówiłem jako amator 110 postów temu , że zdjęcie bardzo dobre mimo defektu uciętych stóp . Ale autorytety potrzebowały jeszcze 120 następnych postów , żeby do tego dojść....albo i jeszcze będą "postować" dalej. Już ja tam wole swoje 16 ton![]()
Pozdrawiam![]()
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Jeżeli ktoś uważa, że autor tego zdjęcia nie widzi jego wad w momencie publikacji, to powinien przyjąć do wiadomości, że zdjęcie zostało opublikowane MIMO widzianych wad. Co oznacza, że przeszło selekcję. Selekcję przez o wiele bardziej krytyczne oko i wytrawniejszy gust niż średnia na forum. Zatem pisanie, że zdjęcie się nie nadaje, bo łamie pewne zasady znane każdemu amatorowi, jest po prostu śmieszne.
Załóżmy, że mamy finał skoków narciarskich. Trzy minuty do skoku Adama Małysza. A ten właśnie poczuł, że pękł mu "szef" w kombinezonie na dolnej części pleców... Nie ma możliwości znalezienia ubrania zastępczego w tym czasie. Jednak na podobne okazje trener ma zawsze ze sobą samoprzylepną łatę. Niestety pogarszającą osiągi na tyle, że skok będzie na pewno o wiele krótszy. I teraz pytanie. Oddać skok, czy nie? Zbłaźnić się, tłumaczyć? A co jeżeli wyjdzie może nie idealnie, ale bardzo dobrze? To chyba warto? Czy taki skok opłaca się potem pokazywać w powtórkach? Przecież nie jest idealnie. Według mnie warto - jeżeli osiągnięto wynik bardzo dobry mimo niesprzyjających okoliczności. O których laicy mogą kompletnie nie mieć pojęcia. Będą tylko gadać: "Patrz jak słabo skoczył! Piąty wynik tylko, stać go na więcej.". A znawca powie: "Porządny skok jak na takie okoliczności!".
Ja bym jeszcze usunął syfki i byłoby pięknie![]()
Nie mam zamiaru przebijać się przez ten wątek ale powiem Ci, że jedynie ciut szkoda uciętych stóp. I tyle. Zdjęcie ŚWIETNE.
Skontaktuj się z nami