Close

Strona 58 z 79 PierwszyPierwszy ... 848565758596068 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 786

Domyślnie

11 lat bez fajki , teraz żona nie pali od 2 miesięcy pozdrawiam.

Oszczędny w słowach Awatar zymir
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Się pochwalę to już 5 lat i dwa miesiące bez smrodu z gęby, nocnych kaszelków, śmierdzących ubrań, żółtych paluchów itp. Paliłem przez 13 lat po ok 1 paczce dziennie. A ile miałem prób rzucenia nałogu?! Okazało się że w moim przypadku najlepszym lekarstwem okazał się strach o własne zdrowie. Otóż po (ostatnim) peciku skoczyło mi ciśnienie (kolebotanie w czaszce, walenie serducha itp.), trochę się jeszcze sam podkręciłem (podniosłem je też sobie psychogennie), i dawaj w samochód i do lekarza. Na krzesełku pani doktor mierzy ciśnienie - 150/110, pytam więc czy może być to od fajek. A ona na to - oczywiście. I to był mój ostatni papieros - powiedziałem koniec z wami !! O jak ja byłem wk...ny na siebie że zacząłem palić.Po rozstaniu się z fajami i nie miałem żadnych zespołów abstynencyjnych (co wcześniej bywało przy każdym podejściu). Jedynie co, to przytyło mi się o 35 kilo , co akurat w moim przypadku wyszło też na plus (wizualnie). Teraz ważę 95. Będąc w nałogu byłem niezły szczypior .
    Obecnie denerwuję się gdy czuje swąd paierocha.
    I tu potwierdza się reguła trzeba tylko chcieć a wszystko jest możliwe.
    Trzymam kciuki za rzucających to ścierwo.
    Nie ważne jest dłuto - ważna jest rzeźba.

Domyślnie

Ja nie palę narazie od 2 miesięcy. Paliłem ponad 4 lata, jednak wcale nie tak dużo, średnio pół paczki dziennie. Tak więc nie miałem wcale wielkich problemów z zuceniem.
    regulamin forum !
    http://forum.nikoniarze.pl/faq.php

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki Zobacz posta
    10 lat niekonsumowania
    Kolega żonaty, jak mniemam
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Przy okazji. Jarasz?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Przy okazji. Jarasz?
    Jaram. Nie bede wredny i nie napisze, ze w tej wlasnie chwili
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

W końcu jest wolność. Chyba...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Wy rzuciliście lub próbowaliście rzucić palenie, a ja od nowego roku nie przeklinam Na początku nie potrafiłem się wysłowić i się zacinałem, ale nie dałem się i teraz ... jestem innym człowiekiem Nawet zaczyna mnie mocno drażnić, jak ktoś przeklina. Polecam spróbować

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Żonaty. Nie o tę NIEkonsumpcje chodzi.

Dalej pewnie nie jest jasne o którą
    D800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez YarekM Zobacz posta
    Wy rzuciliście lub próbowaliście rzucić palenie, a ja od nowego roku nie przeklinam Na początku nie potrafiłem się wysłowić i się zacinałem, ale nie dałem się i teraz ... jestem innym człowiekiem Nawet zaczyna mnie mocno drażnić, jak ktoś przeklina. Polecam spróbować
    To muszę spróbować. A wczoraj pierwszy fajek... i chyba ostatni. Nie smakuje mi to...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 58 z 79 PierwszyPierwszy ... 848565758596068 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów