Szukaj
Mi sie wydaje ze kolega za bardzo kombinuje zamiast robic zdjecia. Nikt nie zaprzeczy ze d90 to lepszy aparat ale moim zdaniem jesli juz kupil d5k to zmiana na d90 nie za bardzo ma sens. W tej chwili jest juz sporo fajnych szkielek z silnikiem np. n35, n50, t60, n60, t90 w cenie do 1800pln wiec argument o srubokrecie jest juz dawno malo aktualny. Stare szkielka na srubke sa tanie ale w wiekszosci sa sporo gorsze od nowszych wersji.
No to widzę , że przepłaciłeś bo na pewno cena niebyła powyżej 4 tysięcy...
zobacz na to... http://forum.nikoniarze.pl/archive/i...p/t-96187.html
zwróć uwagę na date i na cene za jaką osoby kupiły ten własnie zestaw... ; ]
Tak wiem wiem za granicą ale u nas to mogła być różnica 100 może 200 zł nie wspominając ze dostali karte 8 GB
Może i przepłaciłem (a może nie) 100-200zł jak piszesz powyżej.Należę do grupy osób (na pewno nie jestem wyjątkiem),które przed zakupem body chcą "organoleptycznie" sprawdzić dokładnie sprzęt,w który mam zamiar zainwestować swoje pieniądze.A w tym czasie cena owego kompletu w sklepach PL niestety przekraczała 4k zł, no ale skoro wiesz lepiej ...
Ostatnio edytowane przez JURAS12 ; 06-02-2011 o 17:37
D90 | MB-D80 | N50/1,8 | N18-105VR | N70-300VR | H58/2,0 | Metz 58 AF2 .
kolego adrian9626 proszę nie śmiecić! I nie walić posta za postem....jest coś takiego jak edycja, WIĘC PROSZĘ nie nabijać, i nie robić śmietnika...
Skontaktuj się z nami