Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 68

Wątek: Fajna obudowa

Domyślnie

CM690 II ma wiatraczek 140 z niebieskim ledem na froncie a na panelu na gorze ma guziczek dktorym leda mozna wylaczyc Jak mam humor to sobie wlaczam hehe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Tylko będzie miał beznadziejnie pomyślany system chłodzenia i zasilacz u góry.

Gladius 400/600/800 to całkiem porządna obudowa. Często jest polecana do zestawów i jeszcze nie widziałem, żeby ktoś na nią narzekał. Bliźniaczą konstrukcją jest Apartech Venator (tańszy).
    ale za to nie bedzie sie giela pod palcami.. cos za cos
    a kto ma narzekac. z tego co widzialem po opisach to wysoki przedzial cenowy dla czesci kupujacych. wiec nie sadze zeby mieli mozliwosc zakupu CM, Fractala, Anteca, czy Thermaltaka i porownania.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

To, że się gnie, samo w sobie nie jest moim zdaniem wadą. Wadą jest wibrowanie. Fractal się gnie, ale nie wibruje, więc w sumie nie obchodzi mnie to.

Domyślnie

no coz.. moja buda z klamotami wazy tyle ze czesc ludzi jej nie podniesie. nie wiem czy blacha 0.6 dalaby rade. ale to jest kwestia potrzeb tudziez upodoban. na pewno gladius jest przewiewny. choc biorac pod uwage liste dziur to nie wiem po co mowia o filtrach w nim. po prostu po opisie i zdjeciach mi nie przypadl jakosciowo do gustu. moze na zywo byloby inaczej.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    CM 690 II Lite, Gladius 400/600/800, Aerocool rs-9, Apartech Venator, Lancool k58.
    Dziękuję serdecznie nie znam się za bardzo ale z wyglądu zacne budy, ciekawe tylko która z tych najlepsza :P
    Czy to już kwestia gustu jeśli chodzi o wygląd?

Domyślnie

Maly5 - tak z ciekawości - jaką Ty masz obudowę?

Domyślnie

mam chiefteca. musialbym znalezc symbol. kusi mnie zmiana na fractala bo zapoznalem sie z r3 i poczulem zew zeby cos zmienic, ale musialbym wziac xl bo 2 dziury 5.25 to troche malo. ja o dziwo nie narzekam na wentylacje i temperatury w srodku ani na dyskach ani na reszcie elementow, choc na pewno zasilacz na dole jest lepszym rozwiazaniem. ale nie zauwazylem zeby moj zasilacz sie z raz jakos rozkrecil wiec chyba mu nie jest goraco. ale mam nawalone wentyli od groma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maly5 Zobacz posta
    choc na pewno zasilacz na dole jest lepszym rozwiazaniem.
    Jam włochaty durnowaty i kurde nie rozumiem... Mógłbyś wytłumaczyć? może czegoś się nauczę wkońcu...

Domyślnie

Strzelam ze chodzi o to ze jesli zasilka jest na dole to powietrze do wiatraczka idzie z zewnatrz (od spodu czyli) a nie ze srodka obudowy. stad lepsza wentylacja - chlodniej jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Dziękuję serdecznie nie znam się za bardzo ale z wyglądu zacne budy, ciekawe tylko która z tych najlepsza :P
    Czy to już kwestia gustu jeśli chodzi o wygląd?
    Moim zdaniem CM i Lancool są najlepsze. Gladius i Apartech to prawie to samo, a Aerocool też jest do nich podobny, ale ma jedną bardzo fajną zaletę - kontroler obrotów.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów