Szukaj
zależy co się komu podoba ... a patrząc na cenę to już całkiem mi się nie podoba![]()
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
Mój komputer na wielordzeniowym procesorze kosztował mniej niż ten szkielet. Mój z lekka podkręcony procesor w obudowie Fractal Design ma obecnie 29'C. Mebel z tego ThermalTake ładny, co też funkcjonalnie na moje potrzeby - bezużyteczny.
Pozdrawiam
Janusz
Mi oprócz ceny podoba się wszystko - no może oprócz konieczności czyszczenia z kurzu
Każdemu według potrzeb - notabene Thermaltake wcale znów do najdroższych nie należy![]()
Pojawiła się już z rok temu i wtedy cena na Europę miała oscylować w okolicach 800 ojro. Nie powiem, mi się bardzo podoba, ale grat to niemały i cena jednak ciut wygórowana. No i jest to na prawdę interesująca odmiana w stosunku do przytłaczającej większości PCujowego chłamu, gdzie żeby znaleźć coś ładnego i praktycznego, trzeba się zdrowo naszukać.
Prawda, ale znaleźć się da. I to nawet w rozsądnych cenach.
Fractal Design
Lian Li
Pozdrawiam
Janusz
Mam Lian-Li i chyba bym na nic innego nie zamienił
http://www.lian-li.com/v2/en/product...38&ss_index=96
co prawda już ma kilka lat, ale dbałość wykonania, spasowania i materiały do tej pory mnie zachwycają
Dla mnie wzorcowy producent
Ostatnio edytowane przez Calme ; 16-11-2010 o 15:14
Pod warunkiem że lubi się schludny minimalizm, w dodatku z drzwiczkami. Znaleźć coś nieco bogatszego w formie, jednocześnie praktycznego, dobrze wykonanego i estetycznego, to nie lada wyzwanie. Tak to jest, jak kogoś przez długi czas rozpieszczał wujek Jobs ze stryjkiem Ive.
No i w naszy drogim kraju idź i znajdź sklep, który ma kilka lepsiejszych obudów do pomacania. Bardzo długo chodziłem za obudową do swojego sierściucha i z Lian-Li to widziałem na własne oczy ze 2 dość tanie modele. A jak sobie wybrałem któryś, który mi się naprawdę podobał, to okazało się, że w Polsce w ogóle go się nie da kupić, trza by ciągnąć z Niemiec, ufając zdjęciom, cena wychodziła dobrze ponad 200 ojro.
Fuuuuuj. W jakość wykonania wierzę (bo widziałem), ale wygląd jak dla mnie paskudny. Ale ok, degustibusy.
Uwielbiam. To ma być funkcjonalne pudło a nie choinka dla grającego dziecka. Mnie odpowiada idealnie. Zamówiłem przez sieć, kurier na drugi dzień w domu.
Ale w rzeczywistości to kawał kloca. Stalowy stelaż, wytłumienie, osobne sekcje na zasilacz i dyski. Do tego cena to połowa kwoty którą trzeba zapłacić za podobne modele Lian Li.
Pozdrawiam
Janusz
Skontaktuj się z nami