Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 68

Wątek: Fajna obudowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    Pod warunkiem że lubi się schludny minimalizm, w dodatku z drzwiczkami.
    Uwielbiam. To ma być funkcjonalne pudło a nie choinka dla grającego dziecka. Mnie odpowiada idealnie. Zamówiłem przez sieć, kurier na drugi dzień w domu.

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    Fractal bardzo fajny ale wygląda jakby był plastikowy.
    Ale w rzeczywistości to kawał kloca. Stalowy stelaż, wytłumienie, osobne sekcje na zasilacz i dyski. Do tego cena to połowa kwoty którą trzeba zapłacić za podobne modele Lian Li.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Ja jakies 2 miesiace temu szukalem obudowy. Zebym wiedzial ze takie cudo mozna kupic.... ehhhh A tak skonczylem z jakims malo dizajnerskim CoolerMaster'em 690 II..... No spac nie bede mogl normalnie

Domyślnie

Stus, masz całkiem fajną budę. Zmieniłem CM 690 II Adv na Fractala R2 i nie jestem zadowolony. Jak dla mnie, Fractal jest o wiele za drogi, jeśli weźmie się pod uwagę to, co oferuje.

Domyślnie

Wiem wiem Ja ja bardzo lubie i nie zamierzam zmieniac. Taki zarcik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    Fuuuuuj. W jakość wykonania wierzę (bo widziałem), ale wygląd jak dla mnie paskudny. Ale ok, degustibusy.
    Belmondo też piękny nie był

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo

Domyślnie

Że się podepnę pod temat.
    Czy taką obudowę można kupić samodzielnie? http://www.vobis.pl/oferta/komputery...00_master.aspx
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Stus, masz całkiem fajną budę. Zmieniłem CM 690 II Adv na Fractala R2 i nie jestem zadowolony. Jak dla mnie, Fractal jest o wiele za drogi, jeśli weźmie się pod uwagę to, co oferuje.
    Oferuje to samo o ile nie więcej a kosztuje podobnie. Ja swojego R3 kupiłem nawet za trochę mniej niż musiałbym wydać na CM 690II
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

To ja się podepnę pod temat z dwoma pytaniami:

1. Jaką byście polecali obudowę, prostą, dobrze przewiewną, mieszczącą 4 dyski + DVD i co najgorsze mieszczącą wielki radiator Scythe Katana 2?

2. Czy akcesoria "tłumiące" typu oringi na śrubki, mocowania do dysków, podkładki pod zasilacz dyski itp coś dają czy to czysty "chłyt marketindozy" jak to mówił słynny Chińczyk?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    To ja się podepnę pod temat z dwoma pytaniami:

1. Jaką byście polecali obudowę, prostą, dobrze przewiewną, mieszczącą 4 dyski + DVD i co najgorsze mieszczącą wielki radiator Scythe Katana 2?

2. Czy akcesoria "tłumiące" typu oringi na śrubki, mocowania do dysków, podkładki pod zasilacz dyski itp coś dają czy to czysty "chłyt marketindozy" jak to mówił słynny Chińczyk?
    No przecież post wyżej masz wymienione dwie a kilka postów wcześniej więcej. Mocowanie dysków na szynach z gumowymi podkładkami jest fabryczne, dobry zasilacz ma stabilny, wolnoobrotowy wiatrak i siedzi ciasno w swojej przegrodzie, więc nie rozważałem dokupywania czegokolwiek.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

fushiro, zapomniałem dodać jednego warunku... cena niższa niż 300zł...

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów