CM690 II ma wiatraczek 140 z niebieskim ledem na froncie a na panelu na gorze ma guziczek dktorym leda mozna wylaczycJak mam humor to sobie wlaczam hehe
Szukaj
CM690 II ma wiatraczek 140 z niebieskim ledem na froncie a na panelu na gorze ma guziczek dktorym leda mozna wylaczycJak mam humor to sobie wlaczam hehe
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
no coz.. moja buda z klamotami wazy tyle ze czesc ludzi jej nie podniesie. nie wiem czy blacha 0.6 dalaby rade. ale to jest kwestia potrzeb tudziez upodoban. na pewno gladius jest przewiewny. choc biorac pod uwage liste dziur to nie wiem po co mowia o filtrach w nim. po prostu po opisie i zdjeciach mi nie przypadl jakosciowo do gustu. moze na zywo byloby inaczej.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
Maly5 - tak z ciekawości - jaką Ty masz obudowę?
mam chiefteca. musialbym znalezc symbol. kusi mnie zmiana na fractala bo zapoznalem sie z r3 i poczulem zew zeby cos zmienic, ale musialbym wziac xl bo 2 dziury 5.25 to troche malo. ja o dziwo nie narzekam na wentylacje i temperatury w srodku ani na dyskach ani na reszcie elementow, choc na pewno zasilacz na dole jest lepszym rozwiazaniem. ale nie zauwazylem zeby moj zasilacz sie z raz jakos rozkrecil wiec chyba mu nie jest goraco. ale mam nawalone wentyli od groma.
Strzelam ze chodzi o to ze jesli zasilka jest na dole to powietrze do wiatraczka idzie z zewnatrz (od spodu czyli) a nie ze srodka obudowy. stad lepsza wentylacja - chlodniej jest
Skontaktuj się z nami