Ok thx tylko nie wyjasnilo sie pytanie czy dziala z dwoma lampami po 1200 Ws lub 4 po 600 Ws. Jak bedziesz mial jescze chwile czasu i ochote to moze moglbys to obadac.![]()
Szukaj
Ok thx tylko nie wyjasnilo sie pytanie czy dziala z dwoma lampami po 1200 Ws lub 4 po 600 Ws. Jak bedziesz mial jescze chwile czasu i ochote to moze moglbys to obadac.![]()
jutro powinienem miec testowego tronixa i zapodam mu kilka lampek![]()
Czekam z niecierpliwoscia. A tak btw dostales moja odpowiedz na priva??
600 i 2x300 działa bez problemu bo te akurat podpinałemwiem że interesują cie mocniejsze także postaram się jak najszybciej to zrobic i podzielić się wynikami testów
![]()
witam
tu jest porównanie
i
Wygląda obiecująco.
Darek
Ostatnio edytowane przez dzygit ; 20-09-2010 o 00:20
Dotarl do mnie Tronix Explorer XT (nie SE)
Poza niezaprzeczalnym plusem jakim jest sam fakt "bezgniazdkowego zasilania" jest calkiem niezle
1x600Ws na full czas ladowania 2 sek
2x600Ws na full czas ladowania 3 sek
3x600Ws na full czas ladowania 4.5 sek
4x600Ws jeszcze nie podlaczalem
czasy niezle ale jak widac raczej do spokojnego fotografowania
jak dla mnie sporym minusem sa same gniazdka w urzadzeniu bo wtyczki siedza malo pewnie (w nowszych z tego co kojaze sa inne wiec pewnie bedzie lepiej)
Siedza malo pewnie ale mi sie zdazylo tylko raz, ze jedna wtyczka wypadla. W nowych sa juz normalne gniazda.
To teraz czekamy na ilosci blyskow na dwa razy 600 i 4x600 na pelnej mocy(ja jestem ciekawy jak to wypadnie w porownaniu 2x200)
aha
czy ten vagabondII jest w wersji eu? z tego co sie zorientowalem na stronie to chyba nie![]()
Vagabond II to 2-ga generacja zasilaczy od Paula C. Buffa. Obecnie wchodzi na rynek 3-cia - Vagabond Mini i jest w wersji 230v: LINK
mini i vagabond to dwa rozne produkty
Skontaktuj się z nami