Close

Strona 8 z 15 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 145

Wątek: Bowens Explorer

conik
    Gość

Domyślnie

Ta ekologiczna raczka po roku uzywania bedzi ewygladala jak trzonek od mlotka pana franka z administracji
    Co do aurory trudno sie nie zgodzic bo jakosciowo to wysoka polka, szkoda tylko ze w Polsce malo znana. Brakuje mi u nich paru zabawek w styli porty albo quadry wlasnie + ringflash. Ale o to putalem koreanczykow pare lat temu i powiedzieli wprost ze nie planuja takich wynalazkow.

Domyślnie

jeżeli to pytanie o zniżki do mnie to taksą zniżki, jest nawet ogłoszenie na forum i podane jest jaka zniżka dla użytkowników

conik
    Gość

Domyślnie

a....nie zagladalem tam dawno

ps. ale gdzie to ogloszenie bo w komercyjnych cos nie widze?

Domyślnie

nie ma ?????? o kurde skończyło się już i nawet nie wiedziałem . Sorki za wprowadzenie w błąd jutro poprosze Piotrka żeby odpalił ponownie. Jakby co to możesz zawsze zadzwonić i pogadamy z tym nie ma problemu numery są na sklepie.

conik
    Gość

Domyślnie

Na razie zeby jezora nie szczempic poczekam na tronixa ktory ma przyjechac ....pomacam a pozniej pomacam elinchromy i zobaczymy co sie z tego wyknuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    Ta ekologiczna raczka po roku uzywania bedzi ewygladala jak trzonek od mlotka pana franka z administracji
    .
    Oj tak zle nie bedzie raczej :P narazie od kwietnia uzywam i jakos rączka wyglada tak samo jak w momencie kupna :P Juz torba od tego accu gorzej wyglada :P niz raczka

Domyślnie

Bonzo jak test ??

Domyślnie

mam wszystko naszykowane do pokazu ale czasu mi brakło jutro planuje robić sesje samochodu tak więc od razu i to zrobie, bo będe tego używał do zdjęć. Sorki za zwłoke ale firma pochłania mi cały wolny czas.

Domyślnie

Ok czekam z niecierpliwoscia.

Domyślnie

no więc tak z jedną 1000Ws daje rade bez problemu i z dwoma 600Ws też problemu nie będzie, jeszcze spróbuje podłączyć kilka lamp o różnych mocach i postaram się sprawdzić też na błyskogratach innych marek ale niestety na to potrzebuje troche czasu. Czas ładowania tysiączka około 3 sekund na pełnej mocy. Jeżeli ktoś planuje podpinać do nich na prawde dużo lamp to na pewno wskazany będzie dodatkowy akumulator.

Strona 8 z 15 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów