fomei fusion camray i digitalis (digis?) (chyba tak sie nazywa) to Aurora
Panther to rimlite/hyundae
jest lepiej niz u chinczykowale rowniez cenowo
![]()
Szukaj
fomei fusion camray i digitalis (digis?) (chyba tak sie nazywa) to Aurora
Panther to rimlite/hyundae
jest lepiej niz u chinczykowale rowniez cenowo
![]()
Mnie wlasnie najbardziej interesuja te sprzety ktore sa produkcji Rimelite czyli pod marka fomei nazywa sie to DIGITAL PRO X(zauwazylem to dopiero jak conik wrzucil linka do rimelite). Natomiast kazda infomarcja jest cenna wiec jesli Bonzo bedziesz mial chwile to bardzo prosze o sprawdzenie.
bo ma trzonek od toporka drewniany zamiast raczki?
![]()
Ostatnio edytowane przez conik ; 15-09-2010 o 22:44
jeżeli nie będzie to problemem to jutro to zrobie bo dzisiaj miałem troche latania a teraz już mi sie nie chce po prostuNatomiast kazda infomarcja jest cenna wiec jesli Bonzo bedziesz mial chwile to bardzo prosze o sprawdzenie.w ciągu dnia jakoś powinienem pokazac jakies filmiki jak to działa itd.
to ja sie zapytam wprost jakies konkretne znizki dla nikoniarzy?;]
Canoniarzy?? :P
Info co do Aurory: jest ona potentatem na świecie jeśli chodzi o szycie softboxów, i w Niemczech panuje powszechna opinia, że szyje dla wielu producentów sprzętu studyjnego, z Profoto włącznie. Fomei, to Aurora z innym emblematem (nawet oznaczenia katalogowe są te same). Miałem w rekach i mogłem porównać z moimi boxami. Reflektory, wrota itp. wszystko 100% Aurora, tylko przy boxach wersji ECO nie jestem pewny.
Rączka przy tym henslu w niemieckim prospekcie, podkreślana jest jako szczególny atut, bo... ekologiczna![]()
Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.
Skontaktuj się z nami