Close

Strona 723 z 1948 PierwszyPierwszy ... 22362367371372172272372472573377382312231723 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 221 do 7 230 z 19477

Wątek: Humor

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    Umie robić loda
    genialne

Domyślnie

Opowiadalam o tym filmiku swojej przyjaciółce. Jedyny jej komentarz "Spotkanie z Tobą byłoby jego ostatnią rzeczą w życiu". Na szczęście znajomi już wiedzą co się ze mną dzieje, jak ktoś zabiera mi jedzenie. Berserker przy mnie to przedszkolanka...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 18-04-2010 o 01:16 Powód: pis. (Jego->jego, Jej->jej)

The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

"Dzieci zwracają się przeciwko rodzicom, a rodzice zasługują na ten los. Wszystko zwraca się przeciw wszystkiemu, każdy płodzi własnego wroga. Takie jest prawo."

Domyślnie

98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada:
    - Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy mieć syna.
    Doktor myśli chwilę i mówi:
    - Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię: Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem?
    - Nie - odpowiada staruszek.
    - Niedźwiedź padł martwy jak kłoda.
    - Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał wystrzelić!
    - I do tego punktu właśnie zmierzałem

- Słyszałem że twoja żona rozbiła twoje nowe Porsche. Stało jej się coś?
    - Jeszcze nie, zamknęła się w łazience...

- Tata, jak przyszedłem na świat?
    - No dobrze mój synu, kiedyś musieliśmy odbyć tę rozmowę: tata poznał mamę na chatroomie.
    - Później tata i mama spotkali się w cyberkafejce i w toalecie mama zechciała zrobić kilka downloadów z taty memory stick'a.
    - Jak tata był gotowy z uploadem zauważyliśmy, że nie zainstalowaliśmy żadnego firewalla.
    - Niestety, było już za późno żeby nacisnąć "cancel" albo "escape", a potwierdzenie "Chcesz na pewno ściagnać plik?" już na poczatku skasowaliśmy w opcjach "ustawienia".
    - Mamy antywirus już od dłuższego nie był uaktualniany i nie poradził sobie z taty robakiem.
    - Wiec nacisnęlismy klawisz "Enter" i mama otrzymała komunikat: "Przypuszczalny czas kopiowania 9 miesięcy".

__________________________________________________ ___

Mała Ania mówi:
    - Mamusiu, pójdę do sklepu kupić zeszyt...
    - Ani mi się waż! Taki deszcz leje, że żal psa wypędzić. Tata zaraz pójdzie i kupi ci ten zeszyt.

- Co by było, gdyby Prokom pisał oprogramowanie dla elektrowni atomowych?
    - Nic by już nie było.

Puk, puk!
    - Czy to ty, kochanie?
    - Nie, to ja, twój mąż!

- To ja panu powiem. To jest takie gó*no pływające po jeziorze, które za wszelką cenę próbuje dotrzeć do wyspy zwanej magister.
    - A czy pan profesor wie kto to jest profesor?
    - No nie.
    - To ja panu powiem. To jest takie gó*no, które jakoś, ale z trudem, dopłynęło do wyspy zwanej magister. Jeszcze z większym trudem, jakimś cudem pokonało drogę do wyspy zwanej profesor, a teraz robi fale, żeby inne gó*na nie mogły dopłynąć.

Uciekają Kloss i Stirlitz przed Niemcami. Wpadają w ciemną uliczkę, z której nie ma wyjścia. Kloss zdążył schować się do śmietnika, a Stirlitza złapali Niemcy. Kiedy go prowadzili i przechodzili obok śmietnika, Stirlitz kopnął śmietnik i powiedział:
    - Kloss, wyłaź. Złapali nas!

Domyślnie

- Jakie jest dla prawdziwego mężczyzny najbardziej romantyczne miejsce?
    - Olbrzymi stadion oświetlony racami...

A. Fredro miał podobno młodą żonę.
    Kiedyś, kiedy pracował na uniwersytecie studenci zrobili mu dowcip.
    Przed wykładem napisali na tablicy wierszyk:
    "Stary Fredro w księgach grzebie, młodzież jemu żonę j..ie".
    Po wejściu na salę Fredro przeczytał wierszyk i bez namysłu napisał
    odpowiedź:
    "J..cie, j..cie moje dziatki, jam pier...ił wasze matki i zapewne
    z tej przyczyny wy jesteście sku...syny."

Wchodzi blondynka do zatłoczonego tramwaju i po chwili wzdycha:
    - Ale wielki tłok!
    Na co stojący obok facet odpowiada z dumą:
    - To mój!

Z pewnego forum:
    "Pseudo kibic, to kibic który przychodzi na stadion i zamiast dopingować ogląda mecz, ew. zajada się popkornem. Jeśli drużyna przegrywa wychodzi w 85 minucie. Nie jeździ na wyjazdy. W internecie zaciekle popiera wszelkie akcje przeciw stadionowym szalikowcom.
    Ostatnio w telewizji powiedzieli, że pseudokibice to stadionowa zaraza, że niszczą polską piłkę. Podobno ma być zaostrzone prawo przeciwko nim. Policja ma ich zwalczać."
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

Do czego można wykorzystać obiektyw?

pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Domyślnie

żeby oświadczyć się dziewczynie z ekhm... masywnymi palcami?
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

- Skąd masz taki fajny topór?
    - Królowa elfów mi dała
    - Czaaaaaad!! A topór skąd masz?
    Prawdziwi faceci nie jedzą miodu. Oni żują pszczoły.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaleidoStar Zobacz posta
    Opowiadalam o tym filmiku swojej przyjaciółce. Jedyny jej komentarz "Spotkanie z Tobą byłoby jego ostatnią rzeczą w życiu". Na szczęście znajomi już wiedzą co się ze mną dzieje, jak ktoś zabiera mi jedzenie. Berserker przy mnie to przedszkolanka...
    Napisał rsz
    Dałbym mu w końcu w ryj.
    no tak, w Polsce sami elektryczni
    Podpis zgodny z regulaminem forum

Strona 723 z 1948 PierwszyPierwszy ... 22362367371372172272372472573377382312231723 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów