Close

Strona 623 z 1948 PierwszyPierwszy ... 12352357361362162262362462563367372311231623 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 221 do 6 230 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaeF Zobacz posta
    Ja kiedyś wracałem z imprezy chwiejnym krokiem w środku nocy, i gdybym się nie zatoczył, to by mnie jakaś choinka trafiła.

(a była z bombkami czy bez...?)
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

cholera u mnie w pokoju stoja galazki z bombkami jeszcze, czas sie chyba pozbyc tego cholerstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    cholera u mnie w pokoju stoja galazki z bombkami jeszcze, czas sie chyba pozbyc tego cholerstwa
    U mnie choinka nadal stoi i nie widzę problemu. Dopuki nie będzie stał kikut bez igieł to się jej nie pozbędę. Ale avatar już zmieniłem na nieświąteczny. Zaraz będę zmieniał na Wielkanocny.

Domyślnie

jackrabbit nie musi. Ma 2 w 1 Normalnie hedenszoulders...
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Ja się dziś choinki pozbyłem
    I nie w nocy

Domyślnie

Czyli jednak prawdziwy tekst o nas...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    Ja się dziś choinki pozbyłem
    I nie w nocy
    ja swoja w zeszlym roku wystawialem w marcu .. wystawilem na balkon by ja wyniesc w wolnej chwili a ta cholera wypuscila mlode pedy i zaczela rosnac w najlepsze. no to podlewalem od czasu do czasu .. przed wigilia wstawilem do domu..niestety bombki i swiatelka trzeba bylo zalozyc teraz czekam jak snieg stopnieje by na zimno biedactwa nie wystawiac
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Też taką kiedyś kupiłem w doniczce, faktycznie w domu puściła młode pędy, jednak z uwagi na drastyczne obcięcie korzeni potem padła..
    Najlepiej to byłoby taką ubrana gotową choinkę wkładać do szafy i po problemie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    Też taką kiedyś kupiłem w doniczce, faktycznie w domu puściła młode pędy, jednak z uwagi na drastyczne obcięcie korzeni potem padła..
    Najlepiej to byłoby taką ubrana gotową choinkę wkładać do szafy i po problemie
    a masz taką wielką szafę? jak już masz taką szafę to pewnie i dom masz duży - wówczas pojawia się zatem pytanie po co wogóle chować? - zamykasz pokój po świętach i otwierasz w grudniu
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    a masz taką wielką szafę? jak już masz taką szafę to pewnie i dom masz duży - wówczas pojawia się zatem pytanie po co wogóle chować? - zamykasz pokój po świętach i otwierasz w grudniu

eee tam pokoj. Polnocne skrzydlo

Strona 623 z 1948 PierwszyPierwszy ... 12352357361362162262362462563367372311231623 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów