Close

Strona 773 z 1948 PierwszyPierwszy ... 27367372376377177277377477578382387312731773 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 721 do 7 730 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie :lol:

Vuvuzela Hero - coming soon

Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

o co chodzi z ta wuwuzela bo dalej nie rozumiem?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    o te kretyńskie trąbki, które powodują, że oglądam te nieliczne mecze na mundialu, które w ogóle mogę obejrzeć z wyłączonym dzwiękiem
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-06-2010 o 00:26 Powód: pis. ("wogóle")
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

jackrabbit - wuwuzela to takie cholerstwo http://www.youtube.com/watch?v=YpXN8BvGp_o
    obejrzyj sobie jakiś mecz albo chociaż kawałeczek meczu z MŚ to zobaczysz o co chodzi
    generalnie cały cywilizowany świat śledzący piłkę nożną ma już tych durnych trąbek po dziurki w nosie, ale co poradzić, że dla afrykanów (tak to się pisze? ) stadne dmuchanie w te trąby to największa przyjemność

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Bo, widzisz - są właśnie jakieś mistrzostwa w kopaną i tam, w RPA, gdzie kopią, ludożercy dmą w takie przeraźliwie ryczące trąbki (ponoć 120 decybeli), które się zwą tak, jak temu dziecięciu chcą dać.
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

hmm nie wiem czy to sie nadaje do tego dzialu ale.. myslalem ze te mistrzostwa sie za tydzien zaczynaja

Domyślnie

hmm nie wiem czy to sie nadaje do tego dzialu ale.. myslalem ze te mistrzostwa sie za tydzien zaczynaja
    chyba się nadaje
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Oszczędny w słowach Awatar Wiewioor
    Miasto
    Gdańsk, PL / Floryda, USA

Domyślnie

To może też coś z życia zapodam.

Jadę sobie z Bydgoszczy do Gdańska, dopiero co wjechałem na A1 i naglę słyszę na CB: (brzmiało to mniej więcej tak):

Kierowca1 - A może sobie zjedziemy w Nowych Marzach z autostradki i zrobimy przerwę?

Kierowca2 - Ok. Muszę chwilę odsapnąć i kawy się gdzieś napić.

K1 - Ok. To zawijamy na krajową jedynkę i szukamy jakiejś knajpki. Potem wrócimy na A1 i polecimy do Łodzi.

K2 - Dobra.

To co się działo później, po uświadomieniu "optymistów" - bezcenne

Pozdrawiam
    Brak stopki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natus Zobacz posta
    .
    generalnie cały cywilizowany świat śledzący piłkę nożną ma już tych durnych trąbek po dziurki w nosie, ale co poradzić, że dla afrykanów ...
    Polacy jak będzie Euro2012 to zobaczysz że naprodukują też wuwuzele

Dla rozweselenia: znacie martwego terrorystę?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewioor Zobacz posta

To co się działo później, po uświadomieniu "optymistów" - bezcenne

A mógłbym poprosić o malutkie wyjaśnienie? Nie ma zjazdów czy zajazdów? Czy po zjeździe nie można już wjechać?

Bo jak ja wyjeżdżałem z kraju to chyba w Polsce nie było jeszcze autostrad. A tutaj tak się rozbestwiłem, że kompletnie nie rozumiem dowcipu
    Pursue happiness with diligence

Strona 773 z 1948 PierwszyPierwszy ... 27367372376377177277377477578382387312731773 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów