Close

Strona 673 z 1948 PierwszyPierwszy ... 17357362366367167267367467568372377311731673 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 721 do 6 730 z 19477

Wątek: Humor

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    Strasznie Powolny Morderca z Ekstremalnie Nieefektywną Bronią

http://www.youtube.com/watch?v=JRnwy...layer_embedded
    Ale mnie to za pierwszym razem zmęczyło. Ale nie powiem pomysł na horror jest^^.
    Żeby nie było offtopa: http://www.youtube.com/watch?v=f0KcJ9su_z4

Serdeczności! A co do sprzętu to D5300 | Sigma 18-35 F1.8 Art | N10-20 | N70-300

kolecik
    Gość

Domyślnie

Dobre

Domyślnie

Labek genialny

Domyślnie

Nad rzeczka był camping. Taki sobie zwyczajny - kilka domków, parę namiotów i kibelki nad woda. Poniżej rzeczka wpływała do lasu. W lesie, na pochylonym tuz nad woda pniu siedziały dwie wiewiórki i majtały nóżkami. Duża i mała. Duża - ojciec wiewiórka mówi do mniejszej:
    - Synu, nauczony doświadczeniem wielu pokoleń, wieloma rozczarowaniami i upokorzeniami, chcąc oszczędzić ci ewentualnych przykrych chwil, oto przekazuję ci jedną z ważniejszych wskazówek. Popatrz tam - Pokazuje łapką coś płynącego woda. - Widzisz, to brązowe?
    - Widzę.
    - To NIE jest szyszka...

- Mój mąż ma granatowego malucha.
    - Tak? Kupił?
    - Nie, przytrzasnął sobie drzwiami.

Po 10-letniej hibernacji, budzą się ze snu prezydent Bush i prezydent Putin. Putin bierze aktualną gazetę, zaczyna czytać, po chwili zaczyna się śmiać i mówi:
    - Hahaha, Stany Zjednoczone przeszły na komunizm!
    Z kolei gazetę bierze Bush, też zaczyna ją czytać, po chwili również zaczyna się śmiać i mówi do Putina:
    - Hahaha, zamieszki na granicy Polsko-Chińskiej!

Polska wygrała z Rosją mecz hokejowy. Po tygodniu prezydent Putin przesyła telegram do prezydenta Kwaśniewskiego:"Gratulujemy STOP Gaz STOP Ropa STOP"

Marynarz, znany z "soczystej mowy" opowiada kompanom o ostatniej przygodzie:
    - Wychodzę kiedyś qrwa ze statku, idę se qrwa ulicą, aż tu qrwa nagle tak qrwa z boku z bramy qrwa wychodzi naprzeciw mnie... czekajcie qrwa nie znajduje słowa.... qrwa eee.... Już qrwa wiem! - Kobieta lekkich obyczajów!

Siedzi dwóch starszych dziadków na ławeczce w parku i przechodzą dwie młode laski. Nagle jeden z dziadków do drugiego:
    - Podrywamy dupcie?
    - Eee tam, jeszcze sobie posiedzimy!

Siedzi dwóch kolesiów w kinie, a przed nimi taki wielki, łysy drechol, grube karczochy, złoty kajdan na szyi - z dziewczyną siedzi. Jeden z tych kolesiów do drugiego:
    - Stary, założę się z tobą o 50 zeta, że nie klepniesz łysego w glace.
    - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi i klepie łysego w glace.
    Łysy się odwraca, a koleś:
    - Krzychu, to Ty? A nie... To przepraszam...
    Łysy:
    - Żaden Krzychu, ku...a, dotknij mnie jeszcze raz to Ci jeb...e! - i się odwraca.
    Na to ten pierwszy koleżka do drugiego:
    - Stary, świetnie to rozegrałeś, ale idę z tobą o 200 zeta, że go drugi raz nie klepniesz.
    - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli sobie ten drugi i pac łysego w glace.
    Łysy zjeżony się odwraca, a koleś:
    - Krzychu, no kur...a, 8 lat w podstawówce, ze 3 lata w jednej ławce przesiedzieliśmy, Krzychu, no nie pamiętasz mnie?
    Łysy:
    - Kur...a, nie byłem w żadnej podstawówce, zaraz ci tak przyp....dole, że się nie pozbierasz!
    Zaczyna się podnosić, żeby wlutować kolesiowi, ale dziewczyna łapie go za rękaw i mówi:
    - No daj spokój, Józek, film jest, a Ty będziesz jakiegoś cieniasa bił, chodź do pierwszego rzędu i oglądajmy...
    Łysy niezadowolony, ale idzie z dziewczyną do pierwszego rzędu, siadają. Pierwszy
    koleś znowu do drugiego:
    - Stary, naprawdę jestem pod wrażeniem, nieźle to wymyśliłeś, ale idę o 1000, że go trzeci raz nie klepniesz.
    - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi.
    Idą do drugiego rzędu, siadają za łysym i koleś wali łysego w łeb. Łysy się odwraca, na maksa napięty, a koleś:
    - Krzysiu, to ja tam na górze jakiegoś łysego w glace wale , a Ty tu w pierwszym rzędzie siedzisz!

- Ziuta ile masz lat?
    - To tajemnica.
    - Przepraszam, nie chciałem cię dotknąć.

Kobieta dzwoni do radia i mówi:
    -Znalazłam portfel, a tam 3000zł, czek na 10 tys.euro. Portfel jest pana Stanisława Kowalskiego zamieszkałego przy ul.Czerskiej 10 w Wa-wie. I mam gorącą prośbę... proszę panu Stasiowi puścić jakąś fajna piosenkę ode mnie!

Rolnik pyta rolnika jąkałę:
    - Dużo masz królików?
    -Trzy...trzy...trzysta...
    -Nie żartuj! Aż trzysta?
    -Nnie... Trzy sta...stare i dwwa młode!

Powracającego późnym wieczorem do domu męża wita żona z wałkiem.
    - Ty łajdaku, masz na twarzy szminkę!
    - To nie szminka, to krew. Potrącił mnie samochód.
    - No... masz szczęście.

- Mąż mnie ostatnio zaniedbuje, co robić?!
    - Powinna pani podzielać jego zainteresowania. Co męża najbardziej interesuje?
    - Szczupłe blondynki!

- Do kogo piszesz ten list ? - pyta żona męża.
    - Czemu pytasz ?
    - Oj, ty zawsze musisz wszystko wiedzieć? - odpowiada żona.

pozdr.

Domyślnie

Europa oczami Polaka
    Podpis zgodny z regulaminem forum

Domyślnie

co do filmiku, jak właczyłem głos, to az sie przestraszyłem

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin-ek;)

Domyślnie

W Rosji kobiety odkryły drink,który okazał się pomocny w leczeniu bezpłodności:
    -wódka z Kolą

Po czym poznać,że mężczyzna w aptece ma zamiar kupić prezerwatywy?
    -ogląda zioła
    opium-w każdej legalnej postaci........

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    nie wiem czy było...ale dobre
    http://www.youtube.com/watch?v=oOyzg22wYLo
    Widziałem podobne akcje dość często , śmiesznie to wygląda z boku Andrzejowi pewnie nie było do śmiechu jak rozdzielali nagrody za poligon a tłumaczenie się tępego w zielonym mundurku chorążego standardowe , co można się spodziewać po kimś kto nosi mundur a nie zna swojego miejsca w szeregu , ciśnienie mi się podnosi na wspomnienie niektórych debili .
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Strona 673 z 1948 PierwszyPierwszy ... 17357362366367167267367467568372377311731673 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów