Close

Strona 1223 z 1948 PierwszyPierwszy ... 223723112311731213122112221223122412251233127313231723 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12 221 do 12 230 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Zakład karny facet wsadzony do celi po raz pierwszy. Noc. Leży i myśli, zaraz mnie zgwałcą, zaraz mnie zgwałcą! I w pewnym momencie słyszy oddech na plecach wyjątkowo dużego gościa. I wielki gość pyta: ze śliną czy bez?

Gość się zastanawia. Ze śliną to w sumie będzie mniej bolało. - Ze śliną - odpowiada. A ten wielki koleś wrzeszczy- Hej Ślina! Chodź na tu. Świeżak chce pojechać na dwa baty!!

Domyślnie

rafules - boskie

Domyślnie

Ikea, choinka składana:
    - Szkielet - 1 szt
    - Gałązki - 46 szt
    - Igły - 13543 szt
    - Klej montażowy - 3 litry
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    Świetne, ale chyba lekko zmanipulowane.

Żeby nie był OT.
    Młody kleryk to ten sam chłopak który utonął w I części Dekalogu.

Camera Obscura, DX, FX, XXX

Domyślnie

Syn pisze list do matki:
    - droga Mamo, urodził mi się syn, żona nie miała pokarmu, wzięła mamkę - Murzynkę, więc synek zrobił się czarny ...
    Matka odpisuje:
    - drogi Synu! kiedy Ty się urodziłeś, również nie miałam mleka w piersiach, wychowałeś się na krowim ale rogi wyrosły ci dopiero teraz!!

Biegnie facet za odjeżdżającym z peronu pociągiem, macha rękami, krzyczy ... w końcu pociąg znika powoli w oddali, zdyszany facet ciężko opada na ławkę. Podchodzi do niego kolejarz:
    - co, spóźnił się pan na pociąg?
    - Nie k*rwa, wyganiałem go z dworca!!

- halo, infolinia medyczna? proszę mi powiedzieć, gdzie kupię viagrę dla kobiet?
    - proszę pana, w dowolnym sklepie jubilerskim ...

Prosty komunikat werbalny jako gwarancja efektywności przekazu informacji:
    - Nataszko, zjedz kawałeczek tortu!
    - dziękuję, Jureczku, nie chce
    - no spróbuj, bardzo smaczny!
    - nie, dziękuje, ja po osiemnastej już nie jem nic słodkiego
    - Nataszko, proszę ...
    - Jureczku, ja deserów w ogóle nie jadam ...
    - żryj ten tort, ku*wa! pierścionek w nim jest, żenić się z Tobą chcę!!
    Mariusz

The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cyrk, wychodzi treser z krokodylem na smyczy i pałą w ręku.
    Zaczyna walić krokodyla po łbie, wali i wali a w końcu wyjmuje "interes" i wkłada do paszczy krokodyla, a ten zaczyna mu robić loda... w tym czasie treser cały czas wali pałą krokodyla po łbie.
    Kiedy skończył otrzymał brawa, więc pyta:
    -Może ktoś z Państwa z publiczności chciałby spróbować??
    Na to babinka, taka pod 80-tkę:
    -Panie treserze, ja bym chętnie spróbowała, ale tak pan ta pałą napie... że nie wiem czy dam radę to wytrzymać...

Domyślnie

Za mną łazi staroc - a że jary, to przypomnę:
    http://www.youtube.com/watch?v=VRjrGT0k5kA
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Strona 1223 z 1948 PierwszyPierwszy ... 223723112311731213122112221223122412251233127313231723 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów