Close

Strona 49 z 79 PierwszyPierwszy ... 39474849505159 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 786

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez terpsych Zobacz posta
    W niektórych krajach (we Włoszech choćby) warunkiem refundacji leczenia tej choroby jest rzucenie palenia. Jeśli okaże się, że pacjent nadal pali, musi płacić za wszystko - łącznie z leczeniem szpitalnym.
    Też motywujące.
    A u nas wygląda to tak: trzy miesiące po zawale ponownie znalazłem się na kardiologii gdzie robili mi poprawkę z angioplastyki i wszczepienie stentów i jak to bywa, człowiek od czasu do czasu musi do WC i co ? a tam smrodek papierochów aż dusił, na oddziale kardiologii
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valdek_Tychy Zobacz posta
    A u nas wygląda to tak: trzy miesiące po zawale ponownie znalazłem się na kardiologii gdzie robili mi poprawkę z angioplastyki i wszczepienie stentów i jak to bywa, człowiek od czasu do czasu musi do WC i co ? a tam smrodek papierochów aż dusił, na oddziale kardiologii
    To przeciez Polacy opatentowali metodę palenia papierosów przez otwór/rurkę tracheostomijną (dziurę po usunięciu krtani) po operacji raka krtani.
    Jestem obcy i nic co obce nie jest mi obce.
    T.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axer Zobacz posta

I na koniec, najprzyjemniejszy aspekt rzucenia - pod choinką znajdę D700. Zasłużyłem. Sam sobie go sprawię w nagrodę za rzucenie. A miesięczna rata wyjdzie niższa niż kwota, którą do teraz wydawałem na fajki.

Ja w nagrodękupiłem sobie "tylko" D90 (ale to dlatego, że nie paliłem dużo)
    Palenie to głupi nałóg i życzę każdemu palaczowi aby znalazł odrobinę silnej woli aby rzucić.
    MISTER
    ------------------------------------

Domyślnie

oplaca sie nie palic, gdzies w tym watku juz sie raz poddalem, ale gdzies od maja mimo wszelkich okazji udaje mi sie nie palic.
    chyba profilaktycznie kupie sobie 85 1.4 w nagrode w koncu. juz powinno sie nazbierac spokojnie.
    Andrzej

Domyślnie

Trzeba być twardym ... jak żelki z biedronki nie palę 12 i pół miesiąca

pebees
    Gość

Domyślnie

To co, może jednak zapalisz?

Domyślnie

ktoś znowu to wygrzebał
    ponad 5 miesiecy bez faja i nie ciągnie
    właśnie myślę o zamianie d90 na d300 i dokupieniu 35/1.8 - nie pali się to się uzbierało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    nie pali się to się uzbierało
    Polecam zlecenie stałe - ja po roku niepalenia w końcu tak zrobiłem i kasa którą wydawałbym na fajki raz w tygodniu ląduje na osobnym koncie bankowym. Zadziwiające ile można uzbierać odkładając sumiennie 65zł co tydzień.
    And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.

Domyślnie

Jak sie wydawało 65zł tygodniowo na szlugi to faktycznie jest czego gratulować Jeden wyda 65 tygodniowo, inny dajmy na to 30 miesięcznie... Palacz palaczowi nie równy.

Domyślnie

a ja już nie palę 41 miesięcy i jakoś daję sobie z tym radę, paliłem 15 lat....
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 03-06-2010 o 14:45 Powód: pis.
    | Nikon D800 x2 D500 P7000|SB-900|R1C1|szkła nikona 14-24,24-70, 70-200, 200-500, 500/4, 105 micro, 50, 16fish| lowepro|velbon||eizo CG i SX|

Strona 49 z 79 PierwszyPierwszy ... 39474849505159 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów