Close

Strona 39 z 79 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 786

pebees
    Gość

Domyślnie

U, niestety nie mam głośniczków pod ręką... ale może zapalimy?

Domyślnie

Jak chcesz mogę Cię poczęstować Niquitinem bo mi zostały, a już się i od nich odzwyczaiłem
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

pebees
    Gość

Domyślnie

Mnie? Nie, dziękuję, nie jadam tego świństwa

Domyślnie

Cie

Faktycznie nie są to delicje, ale taka trochę niedorobiona miętówka, ot co.
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.

Domyślnie

Siema twardziele, jak tam nałóg ?
    ja sie trzymam

Domyślnie

dajemy radę
    już nawet nie pamiętam ile czasu

Oszczędny w słowach Awatar tomko
    Miasto
    Prawie W-wa ;)

Domyślnie

Ja rzuciłem palenie już...oj chyba ze 3 latka temu. Od siebie mogę polecić Tabex - proszki pomagające rzucić palenie.
    Mi bardzo pomogły. No i w przeciwieństwie no gum, plastrów i innych wynalazków są tanie i swoje działanie nie zawierają nikotyny. Ktoś, gdzieś kiedyś napisał, że rzucanie palenia za pomocą gum czy plasterków (tych z nikotyną) jest jak leczenie alkoholika za pomocą piwa. Jest tylko jeden minus - są na receptę wiec trzeba sie pofatygować - a najlepiej poprosić o 2 opakowania bo jedno nie starcza na kuracje - żeby dwa razy po lekarzach nie chodzić
    Cóż, życzę wam powodzenia.
    p.s. z rzuceniem palenia idzie pewna odpowiedzialność za siebie, nie można rzucić i koniec, trzeba się wziąć za siebie, jakiś sport cokolwiek, bo jak nie to szybko złapiecie kilogramów. Mnie nikt nie ostrzegł

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja rzucam za pomocą "niedorobionych miętówek" i bardzo sobie chwalę. Nie zapaliłem od prawie 4 miesięcy, ale nie mogę rzucić tych pastylek, a powinienem według napisów na opakowaniu już po 12 tygodniach. Używam ich coraz mniej, ale chyba pozostaną jeszcze trochę ze mną. Jak tylko je odstawię to kolejne nałogi czekają w kolejce
    mfffdx

Domyślnie

6 Dzien bez papierosa
    Najgorsze do wytrzymania jest 5 wieczornych godzin, zaczynajac od okolo 6 Rano jestem z siebie dumna, i sie ciesze a wieczorem nachodza mnie glupie mysli jakby tu wyjsc np. "smieci wurzucic" albo cos..
    Palilam dziwnie bo wlasnie tylko wieczorami, dla tego najgorsze sa wieczory grrr
    Ciekawe co z tego bedzie :/ Watek jest swietny, i bede jego czestym gosciem, pomaga przetrzymac trudne chwile, w najgorszym przypadku wydrukuje sobie kilka stron i poprzyklejam na scianach.

Trzymam kciuki za rzucajacych, i wytrwalych
    Pozdrawiam Wioletta

Strona 39 z 79 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów