Close

Strona 9 z 47 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 469

Domyślnie

Ja mam podobny kłopot z D90 i wydaje mi się że to kwestia mocowania obiektywu. Jakiś czas temu założyłem taki wątek: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=85285
    - Nikon -

Domyślnie

To Fotojoker sprzedał Ci wadliwy aparat więc to oni muszą Ci go wymienić
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Nic nie wymienią idź oddaj na gwarancji. Znany problem z Nikonem FJ ma świetne układy z serwisem szybko zrobią.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

chyba że naprawdę cały ten problem to kwestia przeczyszczenia styków w obiektywie i w puszcze i może wszystko śmigać dobrze. Macie jakieś nowe pomysły ?? ;>

Domyślnie

W niedziele oddałem aparat do sklepu. Doradzono mi aby oddać w ramach niezgodności z umową a nie na gwarancji co niniejszym uczyniłem.
    Przed oddaniem w sklepie sprawdziłem ze sprzedawcą jaki jest luz pomiędzy obiektywem a puszką. Można było kręcić wokół osi ( tak jak się zakręca obiektyw) o około 1 mm oraz odrobinę w górę i w dół.
    W tej chwili czekam na odpowiedź z serwisu. Jak będę coś wiedział to napiszę.

Domyślnie

Z tego co wyczytalem na niemieckim forum to Nikon nawet zastanawial sie nad wstrzymaniem dystrybucji D90 z powodu bledow i usterek jakie wystepuja w tej puszcze. Tez myslalem nad zmiana sprzetu ale z tego co widze to trzeba poczekac. W Niemczech D90 porownywany jest do systemu Windows Vista, tzn. ilosc bledow zniecheca do kupowania tego sprzetu i jest to tylko jakas przejsciowka...byc moze niedlugo wyjdzie D95 ??
    D7100 + MB-15,N 18-105 , N 50 1.8 G, T 70-300 VC, SB-700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kosti68 Zobacz posta
    Z tego co wyczytalem na niemieckim forum to Nikon nawet zastanawial sie nad wstrzymaniem dystrybucji D90 z powodu bledow i usterek jakie wystepuja w tej puszcze. Tez myslalem nad zmiana sprzetu ale z tego co widze to trzeba poczekac. W Niemczech D90 porownywany jest do systemu Windows Vista, tzn. ilosc bledow zniecheca do kupowania tego sprzetu i jest to tylko jakas przejsciowka...byc moze niedlugo wyjdzie D95 ??
    Moglbys podac linka do tej wypowiedzi o wstrzymaniu dystrybucji?

Domyślnie

to wyczytalem na Niemieckim forum...( juz okolo 4 tygodnie temu) i nie napisalem ze wstrzymal produkcje tylko ze sie zastanawial nad tym aby ja wstrzymac.....ale zaznaczam ze sa to tylko wypowiedzi na forum....ile w tym prawdy tego ci nie moge powiedziec...to wie tylko Nikon....ale cos w tym musi byc....chyba Japońce nie dopracowali czegos do konca.
    D7100 + MB-15,N 18-105 , N 50 1.8 G, T 70-300 VC, SB-700

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    malownicza wieś Słocina, co to już jej ni ma...
    Wpisów
    37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kosti68 Zobacz posta
    to wyczytalem na Niemieckim forum...( juz okolo 4 tygodnie temu)
    Na którym forum?
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

Na dpreview co chwila pojawia się post o tym problemie. Ciekawe dlaczego Nikon milczy i udaje, że wszystko jest OK
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Strona 9 z 47 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów