Close

Strona 80 z 95 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 791 do 800 z 950
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Czasem zoom to za malo No ale nic - kazdy powinien dobrac sobie narzedzia tak, zeby mu wszystko pasowalo [a jezeli sie nie da to byc najblizej tego co by chcial miec].

Domyślnie

chodziło mi o to, że takiego jasnego zooma jak mają kamerki to nic nie ma
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

ale kamerki (szczególnie amatorskie) mają malutkie matryce co powoduje, że GO jest w nich wiele większa.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

racja, ale jak mają obiektyw 1,2 albo (o ile pamiętam) 1,0 to jest już ciekawie - cały czas miałem na myśli sprzęt ślubny bo czasem się z nim stykam - małe amatorskie kamerki strasznie szumią
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    Film nie byl krecony na zleceni canona. To byl wlasny projekt goscia ktory wyprosil mkII na weekend. Canon powiedzial gosciowi ze nie daja mu zadnego budzetu, ot body na 3 dni ale zastrzegli sobie ze jesli urodzi sie z tego cos sensownego to maja prawa wykorzystac to w kampani reklamowej. Gosc podobno nie mial dotad zadnego doswiadczenia w pracy z kamera, filmem itd... Jak widac canon mimo wielkiego halo z kreceniem filmow sam rowniez nie pofatygowal sie ze zrobieniem sensownego materialu, wyszlo spontanicznie i jak sie okazalo fachowo. U nikona takiego "chcacego" zabraklo.
    O naiwności Najbardziej ujęło mnie, to "wyszło spontanicznie"
    cze.c4mel.project

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c4mel Zobacz posta
    O naiwności Najbardziej ujęło mnie, to "wyszło spontanicznie"
    Przeciez nic nie wiesz, a plotkujesz...
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn Zobacz posta
    Przeciez nic nie wiesz, a plotkujesz...
    Wiesz mój "ulubiony" kolego żyję wystarczająco długo, by trudniej mi było uwierzyć, że ktoś kogo nazwisko jest szyldem godził się na wykorzystanie w celach komercyjnych owoców swojej pracy za TRZY DNI ZABAWY APARATEM !!! Oczywiście każdy swój rozumek ma. Puchatek również

Zabawnie zabrzmiał ten fragment wypowiedzi naszego kolegi
    Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    To byl wlasny projekt goscia ktory wyprosil mkII na weekend.
    Nie wiem skąd te rewelacje, ale są wyjątkowo zaskakujące. Facet z takim dorobkiem i autorytetem musi na kolanach błagać Canona, by mu dał się pobawić aparatem. Zgodził się na wykorzystanie swojego nazwiska w kampanii reklamowej Canona, a wszystko za weekend z 5D MkII

Ok... odpuszczam. Wiem czym takie dyskusje się kończą.
    Ostatnio edytowane przez c4mel ; 14-10-2008 o 15:41
    cze.c4mel.project

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To teraz przyznac sie - kogo tak naprawde obchodzi czy zrobil to na zlecenie czy nie?

Bo jezeli komus ta informacja jest koniecznie potrzebna do egzystencji to mozemy ciagnac ten temat dalej, jezeli nie to wrocmy na wlasciwe tory

Talking

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    To teraz przyznac sie - kogo tak naprawde obchodzi czy zrobil to na zlecenie czy nie?

Bo jezeli komus ta informacja jest koniecznie potrzebna do egzystencji to mozemy ciagnac ten temat dalej, jezeli nie to wrocmy na wlasciwe tory
    Pewnie znajdzie się ktoś dla kogo jest, to istotne Zważywszy jaki szum powstał wokół tego video na miejscu Nikona zrobiłbym psikusa i zatrudnił Vincenta, jeśli nie jest związany umową z Canonem, do wykonania podobnego filmiku D90 Z marketingowego punktu widzenia IMO zasadne. Widzę same korzyści takiego posunięcia I dopiero, by się działo
    cze.c4mel.project

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c4mel Zobacz posta
    Facet z takim dorobkiem i autorytetem musi na kolanach błagać Canona, by mu dał się pobawić aparatem.
    Niekoniecznie na kolanach. Ja poczytasz co sam pisze, to dowiesz sie, ze ma kolegow pracujacych w Canonie.

Sam pracuje po duzych koncernach (co prawda w innej branzy ) i wiem ile mozna zalatwic nieformalnie przez znajomosci oraz ile sie robi roznych rzeczy prywatnie, zeby sie lepiej sprzedac.

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Wlasnie sie dziwie jakie to ma znaczenie.
    Nikon F-501, Canon 30D

Strona 80 z 95 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów