Szukaj
Erie, teraz nawet w pysk za darmo ciezko dostac wiec odstap raz od definicji z podpisu :P Ale domyslam sie, ze wlasna inicjatywa przyniosla/przynioslaby* mu wiecej zyskow niz zlecenie od Canona.
[*niepotrzebne skreslictak na wszelki wypadek
]
EDIT: Zeby bylo jasne - nie interesuje mnie na czyje zlecenie to zrobil [swoje, pana Boga, Canona, Nikona, terrorystow, Czornego czy kogo tam jeszcze], wazne ze pokazal to co mial pokazac pro krecacy film niezlym sprzetem i niezla wizja
EDIT2: Trzeba rozpatrywac jeszcze jeden przypadek - moze C zlecil mu stworzenie probek ktore mozna wrzucic do sampli na stronie, a on przy okazji sam sobie zmajstrowal caly film![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 13-10-2008 o 14:43
a nie pomyśleliście, że dla niego to jest nie gorsza promocja niz dla canona?
no ja osobiscie pomyslalem. a nawet jesli nie promocja, to potrafie sobie wyobrazic, ze facet po prostu mial mozliwosc i chec zrobic cos nowego i pokazac sobie i innyn, ze mozna. na pewno liczac na jakies z tego korzysci, ale fanatyk i czlowiek z wizja (a Laforet to jest facet z wizja) potrafi cos takiego potrafi zrobic napedzany glownie wyzwaniem i checia zrobienia czegos
Laforet to nie jest ziomek z lapanki. gosc jest znany, ma kase, nie musi zarabiac takimi "fuchami". nie wykluczam takiej mozliwosci ale potrafie sobie wyobrazic, ze zrobil to dla wyzwania. jak sie ma kase i pomysly to mozna. Gates zostawil Microsoft i zajal sie dzialalnoscia charytatywna, podobnie mesjasz Al Gore ciepnal polityke (czyt. forse) i poswiecil sie czemus dla idei. cynik zawsze doszuka sie w tym zlych motywow, ale moze po prostu zaakceptowac, ze goscie moga i chca oddac sie czemus wiedzenie wewnetrzna potrzeba?
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Uf, dobrze ze przynajmniej kilku z Was ma to samo zdanie co ja![]()
Pusta torba team
BLOG
Bezinteresowność Gore'a wygląda identycznie, jak minuty za darmo w dowolnej sieci komórkowej.
Ostatnio edytowane przez S_Beast ; 14-10-2008 o 07:54
Niby gdzie? Na fotopolis jest test tylko 50d.
Skontaktuj się z nami