Close

Strona 48 z 371 PierwszyPierwszy ... 3846474849505898148 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 3702

Domyślnie

samek
    chyba pojechalismy rownoczesnie

znaczy piwo trza zrobic)))
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Najlepsze jest to ze nawet apple nie broni swojej umowy licencyjnej tak mocno jak wy (nikt nie ściga blogerów opisujących proces instalacji i zachwalających PCty z OSX, jednym z nich byl Carl Rytterfalk - zmienił zdanie tylko ze względu na brak możliwości updateow) mowa była o możliwościach a nie a pozwoleniach

No ale już dość mojego zrzędzenia
    Pozdrawiam, Piotrek
    www.theonepic.com
    D800 | D300 | N17-55 | N24-120VR | N70-200VR | N35 | N50 | N85 | SB900 | pozostała graciarnia

Domyślnie

ayem
    ja nie bronie umowy licencyjnej apple tylko przestrzegania prawa. skoro ja przestrzegam i kupuje legalny soft to mam prawo zrzedzic gdy inni sie z duma obnosza z lamaniem prawa - to raz.

moj wpis mial na celu wykazanie bezpodstawnosci twojego wpisu ze niby nie wiem co wypisuje stad cytat z samego siebie. jak sadze udowodnilem ze nie mijalem sie z prawda i ze to ty zapomniales uwzglednic w swoich rozwazaniach wspomnianego cytatu.

nie zauwazylem jednak sprostowania w twoim wpisie, przyznania sie do bledu itd? czy to twoj standard prowadzenia dyskusji czy po prostu zapomniales?

olo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    samek
    chyba pojechalismy rownoczesnie

znaczy piwo trza zrobic)))
    Piwo dobry pomysł - pogoda do kitu więc zapewne znów w tatry nie pojadę. To przyjdę
    Pisanie gorszy. Kolejny raz walnąłem się w łeb za swoje wypowiedzi. Po cholerę to robię? Czas się wreszcie oduczyć.

Domyślnie

samek
    ja jednak mysle ze nie ma co sie po glowie walic i trza pisac chocby po to by prostowac ewidentne bzdury. bo jak wszyscy oleja sprostowania to bzdura zagosci na dobre

Domyślnie

Uzywam XP od lat, chodzi stabilnie, nigdy mi sie nie zawiesil, nie wylogowuje sie miesiacami (zamykam tylko klapke notebooka i windows zrzuca sie na dysk).

Uzywam tez Linux Mandriva. Troche mniej stabilny niz XP, czasami wariuje, ale rzadko. Niestety patent z klapka nie dziala, poniewaz po wczytaniu systemu z dysku nie wszystko jest tak jak przedtem, np. WLAN za cholere juz nie zaskakuje.

W pracy do niedawna Windows NT, teraz 2000. Niemcy sa oszczedni i nieryzykowni.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

...ja jednak mysle ze nie ma co sie po glowie walic i trza pisac chocby po to by prostowac ewidentne bzdury. bo jak wszyscy oleja sprostowania to bzdura zagosci na dobre
    No fakt. Michał Jędrak to się 'popisał' wiedzą... Ciężko zmilczeć.

ayem
    moj wpis mial na celu wykazanie bezpodstawnosci twojego wpisu ze niby nie wiem co wypisuje stad cytat z samego siebie. jak sadze udowodnilem ze nie mijalem sie z prawda i ze to ty zapomniales uwzglednic w swoich rozwazaniach wspomnianego cytatu.

nie zauwazylem jednak sprostowania w twoim wpisie, przyznania sie do bledu itd? czy to twoj standard prowadzenia dyskusji czy po prostu zapomniales?
    hihi - Olo marzyciel
    Ostatnio edytowane przez samek ; 16-09-2008 o 10:44

Domyślnie

olo marzyciel zwany dalej dyziem

Domyślnie

żądanie sprostowania prostej wypowiedzi jest co co najmniej zakręconym przejawem niedowartościowania nie widzę podstaw do takowego czynu z mojej strony. skomentowałem post, którego treść sama w sobie była merytorycznie błędna lub niepełna, przez co mogła wprowadzać w błąd osoby chcące np sprawdzić sobie interfejs systemu - nie każdy na 5 kroków do iSpotu. mam do tego prawo tak samo jak Wy macie prawo się z tym nie zgodzić. Jeśli odebraliście to jako atak personalny, pewnie po trosze macie racje, ale czepiając się innych powinno się komponować wypowiedzi precyzyjnie. I za to mogę przeprosić - nie dookreśliłem, że permanentna instalacja osx na PC nie powinna mieć miejsca
    Pozdrawiam, Piotrek
    www.theonepic.com
    D800 | D300 | N17-55 | N24-120VR | N70-200VR | N35 | N50 | N85 | SB900 | pozostała graciarnia

Domyślnie

Dywagujecie o systemach operacyjnych i tu trzeba przyznac, ze OSX jest przemyslany i bardzo sprawny w dzialaniu Nie bede wieszac psow na Win, bo uzywam XP Pro od wielu lat i nigdy specjalnych problemow nie mialem. Nie zmienia to jednak faktu, ze OSX bardziej mi sie podoba. Ale soft softem a, moim zdaniem dzisiejszy problem z Apple lezy w sprzecie - ceny sa wysokie a jakosc wyrobow mocno srednia. Do tego olewczy stosunek formy do swoich klientow - vide badziewna matryca w iMacu, ktorej Apple nie raczylo zmienic z generacji na generacje, kiepskiej jakosci (w stosunku do ceny i konkurencji) monitory ACD, tandetnie wykonane MB i wiele roznych innych "kwiatkow". Ok, powiecie, ze innym firmom tez sie zdarza - jak najbardziej, tylko ceny inne a podejscie do klienta tez odmienne. Jezeli place duzo to i duzo wymagam.

Strona 48 z 371 PierwszyPierwszy ... 3846474849505898148 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów