samek
chyba pojechalismy rownoczesnie
znaczy piwo trza zrobic)))
Szukaj
samek
chyba pojechalismy rownoczesnie
znaczy piwo trza zrobic)))
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Najlepsze jest to ze nawet apple nie broni swojej umowy licencyjnej tak mocno jak wy (nikt nie ściga blogerów opisujących proces instalacji i zachwalających PCty z OSX, jednym z nich byl Carl Rytterfalk - zmienił zdanie tylko ze względu na brak możliwości updateow)mowa była o możliwościach a nie a pozwoleniach
No ale już dość mojego zrzędzenia![]()
Pozdrawiam, Piotrek
www.theonepic.com
D800 | D300 | N17-55 | N24-120VR | N70-200VR | N35 | N50 | N85 | SB900 | pozostała graciarnia
ayem
ja nie bronie umowy licencyjnej apple tylko przestrzegania prawa. skoro ja przestrzegam i kupuje legalny soft to mam prawo zrzedzic gdy inni sie z duma obnosza z lamaniem prawa - to raz.
moj wpis mial na celu wykazanie bezpodstawnosci twojego wpisu ze niby nie wiem co wypisuje stad cytat z samego siebie. jak sadze udowodnilem ze nie mijalem sie z prawda i ze to ty zapomniales uwzglednic w swoich rozwazaniach wspomnianego cytatu.
nie zauwazylem jednak sprostowania w twoim wpisie, przyznania sie do bledu itd? czy to twoj standard prowadzenia dyskusji czy po prostu zapomniales?
olo
samek
ja jednak mysle ze nie ma co sie po glowie walic i trza pisac chocby po to by prostowac ewidentne bzdury. bo jak wszyscy oleja sprostowania to bzdura zagosci na dobre![]()
Uzywam XP od lat, chodzi stabilnie, nigdy mi sie nie zawiesil, nie wylogowuje sie miesiacami (zamykam tylko klapke notebooka i windows zrzuca sie na dysk).
Uzywam tez Linux Mandriva. Troche mniej stabilny niz XP, czasami wariuje, ale rzadko. Niestety patent z klapka nie dziala, poniewaz po wczytaniu systemu z dysku nie wszystko jest tak jak przedtem, np. WLAN za cholere juz nie zaskakuje.
W pracy do niedawna Windows NT, teraz 2000. Niemcy sa oszczedni i nieryzykowni.![]()
Nikon F-501, Canon 30D
olo marzyciel zwany dalej dyziem![]()
żądanie sprostowania prostej wypowiedzi jest co co najmniej zakręconym przejawem niedowartościowanianie widzę podstaw do takowego czynu z mojej strony. skomentowałem post, którego treść sama w sobie była merytorycznie błędna lub niepełna, przez co mogła wprowadzać w błąd osoby chcące np sprawdzić sobie interfejs systemu - nie każdy na 5 kroków do iSpotu. mam do tego prawo tak samo jak Wy macie prawo się z tym nie zgodzić. Jeśli odebraliście to jako atak personalny, pewnie po trosze macie racje, ale czepiając się innych powinno się komponować wypowiedzi precyzyjnie. I za to mogę przeprosić - nie dookreśliłem, że permanentna instalacja osx na PC nie powinna mieć miejsca
![]()
Pozdrawiam, Piotrek
www.theonepic.com
D800 | D300 | N17-55 | N24-120VR | N70-200VR | N35 | N50 | N85 | SB900 | pozostała graciarnia
Dywagujecie o systemach operacyjnych i tu trzeba przyznac, ze OSX jest przemyslany i bardzo sprawny w dzialaniu Nie bede wieszac psow na Win, bo uzywam XP Pro od wielu lat i nigdy specjalnych problemow nie mialem. Nie zmienia to jednak faktu, ze OSX bardziej mi sie podoba. Ale soft softem a, moim zdaniem dzisiejszy problem z Apple lezy w sprzecie - ceny sa wysokie a jakosc wyrobow mocno srednia. Do tego olewczy stosunek formy do swoich klientow - vide badziewna matryca w iMacu, ktorej Apple nie raczylo zmienic z generacji na generacje, kiepskiej jakosci (w stosunku do ceny i konkurencji) monitory ACD, tandetnie wykonane MB i wiele roznych innych "kwiatkow". Ok, powiecie, ze innym firmom tez sie zdarza - jak najbardziej, tylko ceny inne a podejscie do klienta tez odmienne. Jezeli place duzo to i duzo wymagam.
Skontaktuj się z nami