Ja nie chce zeby ktoś podjał za mnie decyzje ale pomógł w wyborze...A nikoniarz nikoniarzowi powinien pomagac![]()
Szukaj
Ja nie chce zeby ktoś podjał za mnie decyzje ale pomógł w wyborze...A nikoniarz nikoniarzowi powinien pomagac![]()
никон
Ja nie wiem, jak jeszcze możemy ci pomóc...Pomóż se sam, idź do sklepu i kup
![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
w dodatku zakup nowej puszki nie rozwiaze problemow z lampami zdalnymi...
侍
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 23-07-2008 o 17:42
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Problem sie roziąże ponieważ kolega ma podłaczony nadajnik do body i wszystko jest ok...
никон
Miałem ten sam problem.
4800 zł vs. 2500 zł - kupiłem S5pro , jak wywołasz foty ze ślubu to nie sądzę aby ktoś zobaczył jakąś drastyczną różnicę. A rozpietość tonalna rzeczywiście fajna.
Patrząc na podpunkty - "pozyczanie sprzętu..." to już w ogóle nie wiem nad czym się zastanawiasz? - a D50? - na zapas.
Wg mnie lepiej mieć jasny obiektyw niż ISO 3200 - przynajmniej do ślubów.
W typowej reporterce gdzie potrzeba ciąć seriami, Fuji niestety wysiada (za wolny)
Pozdrawiam Marcin![]()
[D70s , S5pro ,D7000 kilka szkieł, METZ..
Reporterki nie uprawiam i nie bede, sportu tez nie wiec na szybkosci nie zalezy. R w tym momencie ja mam lampe na sankach i nadajnik podpiety do lampy i nie działa jak powinno, jak lampa jest na sankach a nadajnik do body wtedy wszystko ok...
никон
Skontaktuj się z nami