Close

Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 117

Domyślnie

Ja nie chce zeby ktoś podjał za mnie decyzje ale pomógł w wyborze...A nikoniarz nikoniarzowi powinien pomagac
    никон

Domyślnie

Ja nie wiem, jak jeszcze możemy ci pomóc... Pomóż se sam, idź do sklepu i kup
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lucid Zobacz posta
    Jacek juz opisywałem temat wyzwalania lamp studyjnych, http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=61258, mysle ze wina lezy w tym ze juz przy przedbłyskach idzie sygnał do nadajnika który wyzwala mi za wczesnie lampy.
    ten problem jest do rozwiąznia też i to na kilka sposobów
    wróć do tamtego wątku i odpowiedz na pytanie.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

w dodatku zakup nowej puszki nie rozwiaze problemow z lampami zdalnymi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lucid Zobacz posta
    Ja nie chce zeby ktoś podjał za mnie decyzje ale pomógł w wyborze...A nikoniarz nikoniarzowi powinien pomagac

W tym wątku wszystko już zostało napisane. Jak zależy Ci na ISO czekaj aż D300 spadnie, jak nie to kup S5 i ciesz się
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    w dodatku zakup nowej puszki nie rozwiaze problemow z lampami zdalnymi...
    możliwe, że rozwiąże gdy radio będzie na wyjściu PC. Ale głowy nie dam. Ostatnio coraz mniej mi sie chce dawac głowy za cokolwiek, wszystko potrafi zaskakiwać
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 23-07-2008 o 17:42
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Problem sie roziąże ponieważ kolega ma podłaczony nadajnik do body i wszystko jest ok...
    никон

Domyślnie

czyli lampa na sankach i nadajnik do PC?

Red face

Miałem ten sam problem.

4800 zł vs. 2500 zł - kupiłem S5pro , jak wywołasz foty ze ślubu to nie sądzę aby ktoś zobaczył jakąś drastyczną różnicę. A rozpietość tonalna rzeczywiście fajna.
    Patrząc na podpunkty - "pozyczanie sprzętu..." to już w ogóle nie wiem nad czym się zastanawiasz? - a D50? - na zapas.

Wg mnie lepiej mieć jasny obiektyw niż ISO 3200 - przynajmniej do ślubów.

W typowej reporterce gdzie potrzeba ciąć seriami, Fuji niestety wysiada (za wolny )
    Pozdrawiam Marcin

[D70s , S5pro ,D7000 kilka szkieł, METZ..

Domyślnie

Reporterki nie uprawiam i nie bede, sportu tez nie wiec na szybkosci nie zalezy. R w tym momencie ja mam lampe na sankach i nadajnik podpiety do lampy i nie działa jak powinno, jak lampa jest na sankach a nadajnik do body wtedy wszystko ok...
    никон

Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów