Witam. Posiadam obecnie D50. Uzywam go głownie do fotografii ludzi i od czasu do czasu imprezy i koncerty. Do tego dochądza śluby i tu zaczyna sie mój problem ponieważ potrzebuje aparat z wyjsciem do podłaczenia nadajnika do wyzwalania lamp studyjnych( złacze w lampie nie wchodzi w gre). Mam 2 opcje.
1. Kupic w tym momencie s5 pro . Pieniadze na s5 pro mam i jestem w stanie go kupic od ręki. O aparacie sie oczytałem i w zupełności powinien wystarczyc do tego co robie.
2. Czekać az stanieje d300 do powiedzmy ok 3k-3.2 k i dopiero wtedy kupic a teraz robić sluby na pożyczonym sprzecie. Raczej ta opcja mi nie za bardzo odpowiada bo bede robił pod kogoś co sie wiaze z mniesza zapłata za uzywanie cudzego sprzetu.
Aparat chce zmienic głownie ze wzgledu tego wyjscia na wyzwalacze, ogółnie na d50 nie narzekam. Kasy w tym momencie nie mam na d300 bo mam inne wydatki i zadne opcje pozyczkowe bąć dozbieraniowe nie wchodza w gre.
Siedze tak i mysle juz ponad tydzien i nie wiem co robic. Moze ktoś z forumowiczów naprowadzi mnie na dobra droge??
Pozdrawiam!!
Aha jezeli umiesciłem w złym dziale prosze o przeniesienie...
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami