Close

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112
Pokaż wyniki od 111 do 117 z 117

Domyślnie

Fotomarku - dzięki, trochę sobie odpuszczałem 3200. Pomimo zmniejszonego odszumiania (ORG), powiększenia 30x40 zupełnie czyste!
    Ustawienie symulacji filmu F1 w portrecie - bajka. Aparat kupiłem z ciekawości po poczytaniu opinii o nim, absolutnie nie żałuję. Właściwości które powoli odkrywam, są naprawdę fascynujące. To zupełnie inne narzędzie. Mam nadzieję, że będzie nowszy model, a nie wygaszenie produkcji. Chociaż ten spadek ceny, coś niestety prorokuje...
    Pozdrawiam

Domyślnie

A ja po pół roku użytkowania D300 przesiadłem się na fuji S5 (względy finansowe) Aparat do portretu, czy studia idealny.W reportażu ślubnym też rewelacja, zwłaszcza rozpiętość tonalna przy fotkach z udziałem nieba.Jedynie kolory trochę inne jak z Nikona.
    Ostatnio edytowane przez pebees ; 13-09-2008 o 11:10 Powód: oferty handlowe w innym dziale :)

Zbanowany
    Miasto
    0100110

Domyślnie

ile s5 robi zdj na baterii?

Domyślnie

Bateria po "dotarciu", czyli kilkukrotnym cyklu u mnie starcza na 800-1000 zdjęć. Jednak dużo zależy od użytkowania LCD. W porównaniu do np. D200, S5 zasługuje na logo "Energy star".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Waldy Zobacz posta
    W porównaniu do np. D200, S5 zasługuje na logo "Energy star".
    Fakt d200 to pogromca baterii
    trochę zabawek nikona

Zbanowany
    Miasto
    0100110

Domyślnie

użytkownik "qah" to kawał chama umówiliśmy sie na sprzedaż fuji s5, odbiór przez kuriera, dzisiaj dzwonie okazuje sie ze nie wysłał i sprzedał komu innemu,"przyjechał i wypłacił gotówka więcej"!! i rżnie głupa "esemes nie dotarł?" -kawał szuji na dzieci zwala! daje do tego wątku ponieważ kilka wersów wyżej pisał o tym że chce go sprzedać teraz widzę że wyedytowane!

Domyślnie

Dobrze, że napisałeś... Nie ma nic gorszego niż niesłowność... A swoją drogą, jeśli chcesz kupić nowe S5 za cenę 2500zł z wysyłką to mogę podać login odpowiedniej osoby z allegro. Kupowałem S5 miesiąc temu jako zapas do D3 i po prostu wpłaciłem a po dwóch dniach przybył aparat. Wszystko w porządku. Cena w sumie standardowa, ale za to bez problemów i proszenia się.

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112

Uprawnienia umieszczania postów