Nie wymagam żadnego tłumaczenia się, a nawet go nie chcę. Wymieniać poglądy? W taki sposób? Ty tu nie wymieniasz poglądów. Kilka osób napisało swój pogląd na temat tekstu i jego przesłania (niestety inny niż Ty chciałeś), więc stwierdziłeś, że wszyscy bezrefleksyjnie to odrzucili, czego zresztą się spodziewałeś. To jest wg Ciebie wymiana poglądów? "Przemyśl to". Dobrze byś się czuł, gdyby ktoś napisał, że bezrefleksyjnie przyjąłeś ten tekst i tego się po Tobie spodziewał?
Pisałeś, że nie chcesz, więc po co zacząłeś ten temat? Masz pomysły jak pobudzić ludzi do wstawiania fotek przy użyciu różnych narzędzi? Super. Napisz o tym w dziale "Sprawy naszego forum", załóż temat "Wiem jak zachęcić ludzi do umieszczania zdjęć na forum". Chętnie poczytam, piszę to bez żadnej ironii.
Napisałem tekst w kontrze do tego na blogu inter foto, nie zrozumiałeś jego konwencji nawet po tym co odpisałem cybulskiemu. Odpowiadasz na pytanie, podczas gdy nie było żadnego pytania (a nawet znaku zapytania) cytując jedynie wycięte ostatnie zdanie. Wspominasz o moich przekonaniach, ale najwidoczniej nie wiesz jakie one są. Ja piszę o grupie na FB "Nikon Z", Ty odpowiadasz, że nie śledzisz "Nikoniarzy". Stąd potem biorą się kolejne nieporozumienia.
Wydajniejszy odczyt matrycy wpływa nie tylko na szybkość zdjęć seryjnych, ale też na rolling shutter, responsywność EVF i częstotliwość aktualizacji danych dla AF.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami