Close

Strona 39 z 90 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 898

Wątek: COVID-19

Domyślnie

"W USA rośnie sprzedaż broni i amunicji. Powodem pandemia koronawirusa
    W Stanach Zjednoczonych obserwuje się gwałtowny wzrost sprzedaży broni palnej i amunicji. Ma to związek z obawami przed możliwymi niepokojami społecznymi, które mogą się pojawić w związku z pandemią koronawirusa.
    Brytyjski dziennik "The Guardian" donosi, że w ostatnich dniach przed sklepami z bronią na zachodnim wybrzeżu Stanów Zjednoczonych dało się obserwować długie kolejki. Amerykanie coraz chętniej kupują broń, bo obawiają się skutków pandemii koronawirusa. Larry Hyatt, właściciel jednego z największych sklepów z bronią w USA, powiedział, że masowy zakup broni palnej w USA to sytuacja niemal bez precedensu.
    (...)
    Sprzedawca broni powiedział dziennikarzom "The Guardian", że to, jaki rodzaj broni kupują ludzie, odzwierciedla lęk panujący wśród klientów. Z jego słów wynika, że klienci prawie w ogóle nie są zainteresowani bronią myśliwską. Zamiast tego chętnie sięgają po pistolety półautomatyczne karabiny AR-15.
    (...)".
    https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomo...&s=BoxNewsImg2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poste Zobacz posta
    "W USA rośnie sprzedaż broni i amunicji. Powodem pandemia koronawirusa
    https://www.foxnews.com/us/coronavir...unitions-sales

Ligo, w jakiej okolicy mieszkasz?

Tak wygląda stoisko z środkami czystości na zachodnich przedmieściach Chicago.
    Mówię amerykanom, że jak lubią taką sytuację w sklepach to znaczy, że będą kochać socjalizm więc niech głosują na Sandersa i demokratów

Chicago.jpg
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

ksh
    Gość

Domyślnie

Ja wczoraj zrobiłem zapasy, biedra i kaufland pełne towaru, nawet promocje były na mleko, jabłka, kurczaka, mąke itp nawet na papier toaletowy
    Problem zacznie się w szczycie zachorowań jak ucierpi obsada pracowników, logistyka plus panika, o jakiś kwarantannach lokalnych nie wspominam.
    Póki co ludzie podchodzą do problemu na wesoło bo mają w głowie że dwa tygodnie i będzie koniec, mało ludzi bierze pod uwagę że to będzie trwało min 2 miesiące.

I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Ciekawe co u antyszczepionkowców.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zdebik Zobacz posta
    Ciekawe co u antyszczepionkowców.
    Czekają na opracowanie szczepionki i wtedy będą mówić, że wirus został opracowany przez producentów szczepionki, by zarobić/wszczepiać ludziom chip'y/doprowadzić do depopulacji/wywoływać inne choroby i co im jeszcze fantazja podpowie .

Domyślnie

Jezu, wszczepianie chipów i nękanie impulsami elektrycznymi to moja ulubiona teoria spiskowa.
    Z5 + 24-200S + 105S
    D500 + D7200 + S17-50/2.8 + S50-100/1.8 + AF-P 70-300 + N200-500

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bejcman Zobacz posta
    Jezu, wszczepianie chipów i nękanie impulsami elektrycznymi to moja ulubiona teoria spiskowa.
    Nic nie trzeba wszczepiać, wystarczy iniekcja z mikrobotami.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

A ja slyszalem, ze szczepionka juz jest. Teraz tylko naukowcy pracują nad tym, zeby powodowała autyzm.

Domyślnie

@90s Przetrwałeś jakoś nasze porady?

Strona 39 z 90 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów