Close

Strona 40 z 90 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 898

Wątek: COVID-19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bejcman Zobacz posta
    Jezu, wszczepianie chipów i nękanie impulsami elektrycznymi to moja ulubiona teoria spiskowa.
    przecież to już masz przy sobie jako smartfon

ksh
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    A ja slyszalem, ze szczepionka juz jest. Teraz tylko naukowcy pracują nad tym, zeby powodowała autyzm.
    Od ponad 20 lat jest szczepionka na próchnicę ale przemysł medyczny nie zgadza się na produkcję tego
    No i od dawna jest genetyczna modyfikacja spowalniająca starzenie się ale trzyma na tym łapę elita w usa

Ostatnio edytowane przez ksh ; 19-03-2020 o 18:50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poste Zobacz posta
    @90s Przetrwałeś jakoś nasze porady?
    Dzwoniłem po karetkę bo jest źle ze mną. Doszedł ból głowy i nie dam rady dłuższych zdań bez kaszlenia wypowiedzieć.
    Nikt nie przyjeździe, nie zrobią mi testu bo już nie są dostępnego dla ogółu.
    Powiedziano że mam wirusa po objawach ale powinienem go przejść samodzielnie.
    Nie wolno mi opuszczać domu i dzwonić jak się pogorszy tzn zaatakuje płuca.
    Mam jeść paracetamol.

Domyślnie

Współczuję i życzę powrotu do zdrowia.

Domyślnie

Kobieta z którą rozmawiałem kaszlała na zmianę ze mną. Pewnie jest kilka dni przede mną.

Myśle że większość będzie to przechodzić jak ja dzisiaj. Tzn bez testów na własną rękę zamkniętych w domach.
    Tego się nie leczy, tylko walczy się z powikłaniami stąd te respiratory. I gadanie o 7 dniach aby grać na czas.

Musi przejść samo

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez poste Zobacz posta
    Współczuję i życzę powrotu do zdrowia.
    Jestem dobrej myśli ale martwię się o bliskich. Jestem w tej grupie Mild największa, tzn wszyscy pomiędzy dziećmi a osobami starszymi.

Zdrowia Koledzy i uważajcie na siebie.

ksh
    Gość

Domyślnie

Dziwne to wszystko, wcześniej pisałem jak u nas to kilka dni temu wyglądało u znajomej, fakt że zdrowienie w domu jest stosowane ale po kontakcie z sanepidem, to lekarz decyduje, a nie ktoś na telefonie.

Domyślnie

a nasi lekarze dezerteruja, paranoja. no luz..
    tak, brakuje maseczek. tak niektórzy muszą z dziećmi zostać.
    ale nie zawsze to jest przyczyną nieobecności, np. dentysty.
    w uk maja nawet zamiar powoływać lekarzy emerytow.

Domyślnie

Polski system opieki zdrowotnej nie jest idealny i wymaga pewnych zmian, ale wypada oddać prawdę, że to służba zdrowia w dawnych krajach KDLu lepiej dziś zdaje egzamin, niż we wszystkich krajach zgniłego starego Zachodu.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

ksh
    Gość

Domyślnie

Z tymi maseczkami to lekka histeria bo wałkowane jest cały czas że to nic nie daje zdrowej osobie ( oczywiście nie chodzi o personel medyczny itp ), tam gdzie sobie nie radzą to dla świętego spokoju maseczka ma cudownie pomóc.
    Ja tylko się obawiam jak personel będzie zdziesiątkowany prze wirusa, do tego logistyka, zaopatrzenie itd padnie.

Strona 40 z 90 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów