Close

Strona 29 z 90 PierwszyPierwszy ... 1927282930313979 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 898

Wątek: COVID-19

Domyślnie

Petycja na stronach białego domu do podpisania, gdyby ktoś chciał, żeby chińskich komunistów pociągnąć do odpowiedzialności za to całe koronawirusowe nieszczęście

https://petitions.whitehouse.gov/pet...le-coronavirus

Domyślnie

Oficjalnie w moim mieście brak przypadków i cisza. W rzeczywistości 4 godziny aby się dodzwonić do szpitala, już teraz chcą wykorzystywać pokoje hotelowe bo żona znajomego pracuje w szpitalu. Sam czuje się gorzej i nawet nie mam opcji aby jakieś lekarstwo zdobyć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukiii Zobacz posta
    Petycja na stronach białego domu do podpisania, gdyby ktoś chciał, żeby chińskich komunistów pociągnąć do odpowiedzialności za to całe koronawirusowe nieszczęście

a jest petycja, żeby amerykanów pociągnąć za to samo?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukiii Zobacz posta

Dziwne poczucie humoru.

ksh
    Gość

Domyślnie

Ciekawą rzecz się dowiedziałem odnośnie zwrotu zadatku/zaliczki w przypadku jeśli nie dojdzie do wykonania zleceni co pewnie będzie miało miejsce w najbliższym czasie u wielu osób.
    Zaliczka powinna zostać zwrócona, zadatek nie ( jeśli oczywiście jest sytuacja że strony nie dogadają się dobrowolnie/ugodowo ), pewnie siedzący w temacie o tym wiedzą, ja dowiedziałem się dzisiaj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    ale jakaś apteka czy cuś ?
    W UK paracetamol itp możesz tylko kupić. Nie dają nic mocniejszego, nawet lekarze nie chcą dawać antybiotyków. Poza tym nie mogę wychodzić z domu bo mam od dwóch dni 39,5. i kaszle.
    Zobaczę czy jutro będzie jakaś poprawa

Domyślnie

tak, w uk leczą masowo paracetamolem.
    wiesz że
    maks. 8x500mg na dobę, inaczej wątroba wysiada na dobre

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 90s Zobacz posta
    W UK paracetamol itp możesz tylko kupić. Nie dają nic mocniejszego, nawet lekarze nie chcą dawać antybiotyków. Poza tym nie mogę wychodzić z domu bo mam od dwóch dni 39,5. i kaszle.
    Zobaczę czy jutro będzie jakaś poprawa
    Wysoka temperatura i kaszel to wiodace objawy. Pojdz do szpitala.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Ciekawą rzecz się dowiedziałem odnośnie zwrotu zadatku/zaliczki w przypadku jeśli nie dojdzie do wykonania zleceni co pewnie będzie miało miejsce w najbliższym czasie u wielu osób.
    Zaliczka powinna zostać zwrócona, zadatek nie ( jeśli oczywiście jest sytuacja że strony nie dogadają się dobrowolnie/ugodowo ), pewnie siedzący w temacie o tym wiedzą, ja dowiedziałem się dzisiaj.
    Pamiętaj też, że działa to w drugą stronę - jeżeli fotograf nie wywiąże się z umowy to zwraca klientowi podwójny zadatek.
    A9 | Sigma 35 f/1.2 ART | Sony 200-600 f/5.6-6.3 G | Sony 135 f/1.8 GM

Strona 29 z 90 PierwszyPierwszy ... 1927282930313979 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów