Podobno lek jest, patent ma Fuji https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci...CXW2RTeAOTYvY8
Szukaj
Podobno lek jest, patent ma Fuji https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci...CXW2RTeAOTYvY8
linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 24-105/4L 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|
Na pewno będą wymagali zakupu 56/1.2 w pakiecie z lekarstwem.
No to teraz pytanie skoro mają ten lek przebadany to czy mogą go używać do leczenia koronowirusa.
Nikon Z7 Z14-30/4 Z24-70/2,8; S50/1,4;S70-200 2,8; S60-600
W zwiazku z tym ze mam Fuji S5pro a w szafie leza pieknie oprawione w rameczki slajdy Velvi...rozpiera mnie duma, ze mam produkty koncernu Fuji. Kurde jak ja drukuje zdjecia, to zawsze na Fuji Crystal Archive.
Ofc przy okazji chcialbym zauwazyc, ze nie bylo to Sony-zbawca rynku foto
P.s
A ty @Ligo jak tam fukncjonujesz za oceanem w czasach pandemi? W telewizorni pokazuja obrazki jak to w Ameryce ludziska pod sklepami z bronia stoja w dlugasnych kolejkach.
Zakladam ze oczywiscie nie jezdzisz Truckiem bez zabezpieczenia i juz sie dawno przezornie zaopatrzyles.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Anormalnie... Znaczy, chciałem powiedzieć - a, normalnie.
Oczywiście żadnych zabezpieczeń, bo podobno drajwerów to nie rusza... Mają ganiać wte i wewte, bo hamburgery i papier toaletowy ludziom potrzebne. A kogo tam obchodzi kierowca? Zarazi się, to zejdzie i trza będzie następnego głupiego szukać...
Chociaż nie tak do końca. Przedwczoraj powiedziałem w firmie raz ale wyraźnie, że do aglomeracji New York/New Jersey nie jeżdżę do odwołania i wuj!! Bo ostatnio akurat tam często mi wypadało.
Spotkało się to z jakimś tam zrozumieniem.
W każdym razie biorę to na przeczekanie, chociaż mimo wszystko liczę się z tym, że i tak załapię zaraza.
Natomiast w sklepach kolejek nie ma, przeciwnie - są pustki. Wymiotło papier toaletowy, ręczniki papierowe i podpaski w Walmartach. W polskich sklepach w mojej okolicy zaopatrzenie normalne, a nawet lepsze jak zwykle.
Tak więc na razie spoko. Zobaczymy za miesiąc, albo dwa.
@Ligo - Twoje "IL" mnie zmyliło i myślałem żeś z innej świata strony.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
A broń Cię Panie Boże...
IL to Illinois, nic innego.
Mam nadzieję, że nie będziesz mordował.![]()
Aż tak się nie musiałeś zapierać ?![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
@Ligo fajnie ze tak szeroko napisales - z checia przeczytalem.
Ale zaczalem o broni i w tym sensie pytalem o zabezpieczenie z ktorym jezdzisz. Znaczy czy giwere wozisz
?
Bo jak ta kolejke pod sklepem pokazywali, to z jednym oczekujacym byl szybki wywiad. Ogolnie obawial sie zamieszek i wolal na wszelki wypadek sie dodatkowo zaopatrzyc.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Wolę się zaprzeć, po to aby wiesz... być dobrze oparty.
Z bronią jest tak, że podobno dzisiaj ludziska wykupują po sklepach. Ja sam w trucku nie wożę, nie ma co kusić losu. A czasem można się sparzyć - jeden kierowiec z Texasu miał trip do Detroit, MI, a potem dali mu następny do Toronto. Tylko zapomniał sobie był, że miał giwerę w aucie. No i go aresztowali Kanadole na granicy za przemyt broni. Chore...
Skontaktuj się z nami