Witam wszystkich, hobbistycznie zajmuję sie fotografią, nic wielkiego, ale chciałbym się nieco podszkolić.
Szukaj
Witam wszystkich, hobbistycznie zajmuję sie fotografią, nic wielkiego, ale chciałbym się nieco podszkolić.
Witam wszystkich,moje zdjęcia niedługo wrzucę także ocenicie co umiem.Fotografuję od 2 lat.
Witam serdecznie jestem Olivier.Zajmuję się fotografowaniem od 3 lat.Pochodzę z Warszawki.
Cześć,
Jestem Tomek.Interesuję się fotografią lecz nie ma sprzętu jak narazie.Ale spokojnie będzie.
Witam serdecznie,
Jestem początkującym fotografem i uczę się obróbki grafiki.
Witam wszystkich,
jakiś czas jestem ale dopiero teraz znalazłem ten temat choć szukałemwidocznie słabo
Coś tam pstrykam.
Witam
Zaczynam swoją przygodę z fotografią, od dawna chciałem to zrobić ale zawsze były jakieś przeszkody.
W sobotę jadę po swój pierwszy porządny aparat - wybór padł na NIKON D5300 + AF-S DX NIKKOR 18-55 mm VR II. Mam nadzieje, że dobry wybór.
Na początek musi wystarczyć.
Pozdrawiam
Łukasz
Witaj nowy nikoniarzuBardzo rozsądny wybór na pierwszy aparat, chociaż 18-105 jest bardziej uniwersalny niż 18-55. Ale o tym poczytasz sporo na forum.
A tymczasem zapraszam do zabaw naszych, szczegóły w mojej stopce. Pozdrawiam serdecznie![]()
aparat już w moich rękach, studiowanie i praktyka![]()
Skontaktuj się z nami