Witam,
fotografuje od kilku lat. Używam Nikona D90. Pochodzę z Kalisza, a mieszkam obecnie w Poznaniu.
Pozdrawiam
Szukaj
Witam,
fotografuje od kilku lat. Używam Nikona D90. Pochodzę z Kalisza, a mieszkam obecnie w Poznaniu.
Pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów nazywam sie Maciek ,pochodze z pomorza i niedawno zaraziłem się bakcylem o nazwie "fotografia".
Mam nadzieje, że dużo dowiem się od doświadczonych kolegów
Pozdrawiam
Witajcie
Na imię mam Michał, obecnie jestem studentem informatyki drugiego stopnia. Zdjęcia lubiłem od zawsze lecz dopiero jakoś od 1,5 roku sam zacząłem je robić. Czasami tutaj wpadałem gdy potrzebowałem odpowiedzi na swoje pytania nowicjusza a teraz postanowiłem się zarejestrować i wziąć udział w dyskusjach. Liczę, że w takim towarzystwie nauczę się więcej niż samemu a może i coś od siebie będę w stanie dać
Pozdrawiam!
Witam wszystkich ForumowiczówForum czytam już od pewnego czasu, więc w końcu nadszedł ten czas, aby się zarejestrować i myślę, że od czasu do czasu uczestniczyć w prowadzonych tutaj rozmowach
Pozdrawiam i do poczytania w tematach
![]()
Witam serdecznie, mam na imię Michał i zaczynam bardziej interesować się fotografią. Na szyi wisi D5000. Liczę na dobre rady doświadczony forumowiczów. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Witam wszystkichMam na imię Filip - chociaż to już wiecie z nicku ;p Forum przeglądam w zasadzie od kilku lat, konto - któreś z rzędu -> zapominalstwo hasła, loginu i maila
mam już od 2 lat, obecne od niedawna ;d Fotografię traktuję jako hobby, uwielbiam fotografować motoryzację - która jest moją pasją, prowadzę ze znajomymi portal temu poświęcony. Fotografuję najczęściej Nikosiem D3100 - już od 4,5 roku i 67k klatek jest ze mną ;p Nigdy mnie nie zawiódł, nie zepsuł się i się na to nie zanosi ;p do d3100 używam kilku obiektywów, mam nadzieję że uda mi się zmniejszyć ilość sprzętu, do jedynie niezbędnego - obecnie mam 3 kity Nikona - 18-55/105 oraz 55-300 oraz 35 i 50mm f1.8 które uwielbiam ze względu na plastykę zdjęć
Dobrze znam się na komputerach, sprzęcie komputerowym, obecnie robię kierunek technik informatyk ;d Forumowicze bardzo mi pomogli przy wyborze pierwszego lustrzanki, oraz obiektywów do niej
Pozdrawiam.
Witam wszystkich bardzo serdecznie jako nowy na forum.
Dawny, prawie paleofotograf z niezawodnym Zenithem TTL jeszzcze na klisze filmowe a aktualnie świeży z Nikonem D5300 i dwoma obiektywami Nikkor AF-S 18-105 oraz 55-300.
Witam wszystkich. Mam na imię Mariusz. Do fotografowania wróciłem po długiej przerwie, pewnie ze dwie epoki sprzętowe minęły, więc uczę się wszystkiego od nowa. interesuje mnie fotografia przyrodnicza - lubię włóczyć się po lasach.
na razie posługuję się starą puszką D70 i Tamronem 70-300 oprócz kitowego DX 28-70.
pewnie będę miał masę pytań, ponieważ szykuję się do zmiany ogniskowej
Pozdrawiam
Żuczek
Witam wszystkich forumowiczów
Więc mam na imię Adam, do foto można powiedzieć że nagle mnie coś "kopnęło" w 2015. Jak narazie na ramieniu D90, kiedyś z typowym kitem 18-55 VR (1 gen.), w tej chwili ze stałką 50mm f/1.8D
Interesuje się fotografią (oczywiście), zawodowo jednak idę w kierunku informatyki (Windows Server management & MCSE Certification). Obecnie przebywam w Irlandii, zajmuję się animacją, montażem video i dorabiam jako serwisant IT. Jestem studentem piątego roku w College'u
Mam nadzieję że nie zostanę zjechany przez Prosów na dzień dobry ze względu na (jak narazie) małe doświadczenie fotograficzne oraz na jednak dość młody wiek (15 lat na karku w tej chwili) oraz że dzięki forum będę w stanie poszerzyć swoją wiedzę o foto, dowiedzieć się nowych informacji, poznać nowe techniki itp.
Pozdrawiam wszystkich
Adam
Ostatnio edytowane przez DSLRwalker ; 11-06-2016 o 01:25
Cześć,
Mam na imię Tomasz. Fotografuje zupełnie amatorsko, głównie dla przyjemności, zawodowo jestem zupełnie w innym świecie dlatego fotografia zapewnia mi pewnego rodzaju balans w tym co robię.
W swojej stajni posiadam 2 puszki i 5 szkiełek Nikona. Robię głównie streetphoto, krajobrazy, do niedawna biżuterię oraz czasami samoloty. Aktualnie mam ochotę pobawić się w portrety, więc pewnie będę potrzebował Waszych rad w tej dziedzinie
Bardzo chętnie podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami z kilkuletniego użytkowania D80tki oraz od kilku miesięcy D7200.
pzdr.
Tomasz
Skontaktuj się z nami