Witam wszystkich jako nowy forumowiczSwoją przygodę z fotografią rozpocząłem wiele lat temu od Nikona D50 i do dziś lubię z niego korzystać. Teraz z nowym Nikonem rozpoczynam kolejny etap fotograficznej przygody
Pozdrawiam,
Konrad
Szukaj
Witam wszystkich jako nowy forumowiczSwoją przygodę z fotografią rozpocząłem wiele lat temu od Nikona D50 i do dziś lubię z niego korzystać. Teraz z nowym Nikonem rozpoczynam kolejny etap fotograficznej przygody
Pozdrawiam,
Konrad
Witam wszystkich
Zaczynałem swoją przygodę z fotografią 10 lat temu od fotografowania amatorskich rajdów samochodowych, potem pojawiły się też zajawki na inne rodzaje i... tak mi już zostało. Ale uczę się wciąż i choć jakieś tam foto sukcesy są to i tak jestem totalnym amatorem. Pozdrawiam Fragi.
Jak się zarejestrowałam tak zapomniałam się przywitać, więc witam się dzisiaj
Dziołcha z Katowic, z aparatem biegałam od wieku lat 5, od 2 lat już działam na swojej nie pełnej, ale własnej klatce - D5100Coraz mocniej idę w stronę fotografii profesjonalnej aby uczynić pasje zawodem
![]()
Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.– Ansel Adams
Dzień doberek wszystkim.
Po latach przerwy od fotografii (chociaż czy pstrykanie Canone S2 IS można nazwać fotografią ?) wracam do tematu. Jako że wybór padł na Nikona, stąd moje przywitanie
Chwilowo jest D50, chociaż to na razie tylko testy (no i używka), ale pewne jest jedno - po opiniach i ogromnej ilości czytania, na bank Nikon. A co z tego wyjdzie, może sami zobaczycie.
HOWGH
Witam. Powiem tak , na forum zarejestrowałem się po zakupie nika d5200. Ale po zakupie używki D300 witam wszystkich bardzo serdecznie. To jest to czego szukałem długie lata po legendarnych praktticach
Witam wszystkich![]()
To może i ja się przywitam.
Dzieńdobrywieczór.![]()
Witam wszystkich bardzo miło,
forum nam się powiększyło.
Więc zapraszam do zabawy,
można śmiało bez obawy.
A szczegóły moi mili,
są w mej stopce... Nie zmarnujcie ani chwili![]()
Witam wszystkich, były canonier, ogólnie pasjonat fotografii krajobrazowej, od pewnego czasu w portrecie i reportażu![]()
Skontaktuj się z nami