Close

Strona 170 z 205 PierwszyPierwszy ... 70120160168169170171172180 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 691 do 1 700 z 2048

Domyślnie

Witam wszystkich jako nowy forumowicz Swoją przygodę z fotografią rozpocząłem wiele lat temu od Nikona D50 i do dziś lubię z niego korzystać. Teraz z nowym Nikonem rozpoczynam kolejny etap fotograficznej przygody

Pozdrawiam,
    Konrad

Domyślnie

Witam wszystkich
    Zaczynałem swoją przygodę z fotografią 10 lat temu od fotografowania amatorskich rajdów samochodowych, potem pojawiły się też zajawki na inne rodzaje i... tak mi już zostało. Ale uczę się wciąż i choć jakieś tam foto sukcesy są to i tak jestem totalnym amatorem. Pozdrawiam Fragi.

Domyślnie

Jak się zarejestrowałam tak zapomniałam się przywitać, więc witam się dzisiaj

Dziołcha z Katowic, z aparatem biegałam od wieku lat 5, od 2 lat już działam na swojej nie pełnej, ale własnej klatce - D5100 Coraz mocniej idę w stronę fotografii profesjonalnej aby uczynić pasje zawodem
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.– Ansel Adams

Domyślnie

Dzień doberek wszystkim.

Po latach przerwy od fotografii (chociaż czy pstrykanie Canone S2 IS można nazwać fotografią ? ) wracam do tematu. Jako że wybór padł na Nikona, stąd moje przywitanie Chwilowo jest D50, chociaż to na razie tylko testy (no i używka), ale pewne jest jedno - po opiniach i ogromnej ilości czytania, na bank Nikon. A co z tego wyjdzie, może sami zobaczycie.

HOWGH

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Witam. Powiem tak , na forum zarejestrowałem się po zakupie nika d5200. Ale po zakupie używki D300 witam wszystkich bardzo serdecznie. To jest to czego szukałem długie lata po legendarnych praktticach

Domyślnie

Witam wszystkich

Domyślnie

To może i ja się przywitam.
    Dzieńdobrywieczór.

Domyślnie

Witam wszystkich bardzo miło,
    forum nam się powiększyło.
    Więc zapraszam do zabawy,
    można śmiało bez obawy.
    A szczegóły moi mili,
    są w mej stopce... Nie zmarnujcie ani chwili

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki

Domyślnie

Witam wszystkich, były canonier, ogólnie pasjonat fotografii krajobrazowej, od pewnego czasu w portrecie i reportażu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oxygen Zobacz posta
    Witam wszystkich, były canonier, ogólnie pasjonat fotografii krajobrazowej, od pewnego czasu w portrecie i reportażu
    Witaj

Jako były canonier na pewno polubisz nasze zabawy. Szczegóły w mojej stopce!

Pozdrawiam serdecznie

Strona 170 z 205 PierwszyPierwszy ... 70120160168169170171172180 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów