Witam wszystkich, mam na imię Rafał.
Od około 2 miesięcy szczęśliwy posiadacz swojej pierwszej lustrzanki którą jest D5300 w zestawie z NIKKOR'em 18-105![]()
Szukaj
Witam wszystkich, mam na imię Rafał.
Od około 2 miesięcy szczęśliwy posiadacz swojej pierwszej lustrzanki którą jest D5300 w zestawie z NIKKOR'em 18-105![]()
Witam wszystkich ! Dopiero rozpoczynam przygodę ale wszystkie postępy będę wrzucał na forum.
Pozdrawiam![]()
Witam wszystkich!
Dawno nie pstrykałem, planuję zmienić system na Nikona, stąd i moja obecność na tym forum.
Próbkę moich zdjęć można podejrzeć w stopce (link).
Pozdrawiam,
Kajtek
Witam.
Ostatnio kupiłem Cooolpixa i postanowiłem wstąpić do grona zacnych Nikoniarzy
Mam na imię Adam , dzień dobry wszystkim . Po 20 latach przerwy i poprzedniej zabawy z lustrzanką Zenita ,przesiadywania nad krokusem postanowiłem powrócić do dawnego hobby ,nikon d 3200 + kit 18-55 ,więc z tego powodu jestem tu z wami .
Dzień Dobry Wszystkim
Od kilku dni posiadaczka D7100+Tamron 17-50 VC oraz YN568. W zanadrzu bezlustro Fuji X-A1 z 2 stałkami. Wcześniej kompakty.
Forum podczytuje od jakiegoś czasu.
Pozdrawiam wszystkich.
Hej Wszystkim
Forum przeglądam już od jakiegoś czasu, więc przyszedł czas się zarejestrować.
Moja aktualna "pstrykałka" to D7200 + af-s dx nikkor 18-140mm
Do napisania![]()
Witam wszystkich![]()
Od wielu lat związany byłem z Pentaxem, jednak niezależni producenci obiektywów coraz częściej pomijają bagnet Pentaxa, a chciałem zaopatrzyć się w obiektyw typu 150-600, więc jestem tutaj
Skompletowałem sprzęt jak poniżej i postaram się udzielać na forum jak tylko ogarnę jak to funkcjonuje![]()
D7200 + 17-55/2,8 + 70-200/4 + 150-600/5-6.3 G2 + Lester A Dine Kiron 105mm f/2.8 MACRO
http://www.flickr.com/photos/tomszaf
Witam wszystkich,
Od kilku lat pstrykam amatorsko zdjęcia w sumie tylko dla siebie. Na początku zaczynałem od Olympusa E410 z obiektywem 50mm macro 2.0 a następnie przesiadłem się na Olympusa Pena, który zaginął z całą torbą, obiektywami itp.......
Obecenie posiadam Nikona D700 + 85mm 1.8 oraz 50mm 1.4. Wolę naturalne światło od sztucznego, co widać po moich zdjęciach, ale powoli uczę się pracy z lampami i tym podobnym ustrojstwem. Marzy mi się jakaś praca związana z fotografią, ale jeszcze jestem w proszku z tym wszystkim.
Pozdrawiam wszystkich.
Han shot first.
Skontaktuj się z nami