Cieszę się, że istnieje takie forum jak to, nie jestem jeszcze fotografem ale zamierzam nim zostać. Witam wszystkich i pozdrawiam
Szukaj
Cieszę się, że istnieje takie forum jak to, nie jestem jeszcze fotografem ale zamierzam nim zostać. Witam wszystkich i pozdrawiam
Świąteczne dzień dobry!
Witam zacne grono Nie koniarzy![]()
![]()
Cześć,
od zawsze chciałem nauczyć się fotografii, tak by móc swobodnie robić zdjęcia i po ich wywołaniu ujrzeć to co widziałem i zapamiętałem w momencie naciśnięcia spustu migawki. Przyznam, że jeszcze nie zrobiłem takiego zdjęcia, każde nowo pyknięte jest dla mnie zaskoczeniem i odpowiedzią na pytanie, jak "mój" kadr został zapamiętany przez automatykę aparatu. Tak to niestety wygląda w tym momencie.
Dlatego właśnie zarejestrowałem się na tym forum. Po dwóch miesiącach przeglądania, analizowania stron traktujących o fotografii i pierwszych raczej nieudanych próbach pstrykania znalazłem się w miejscu z którego ciężko samemu ruszyć do przodu. Liczę na Wasze wsparcie w tej niełatwej podróży.
Pozdrawiam wszystkich. W Nowym Roku życzę samych udanych kadrów i wielu sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym. Trzymajcie się.
Witam
Niby nowy tu nie jestem, bo miałem juz konto, ale, hmmm... miałem przerwę w pstrykaniu, no i nie pamiętam loginu, nie pamiętam na jaki email to rejestrowałem, etc...
To trzeba było założyć nowe konto...
Po dłuższej przerwie znów mnie wzięło na pstrykanie, przede mną wybór nowego aparatu (stare oczywiście jeszcze mam), później szklarni i reszty "hamozi" :P
Nie wiem co by tu jeszcze napisać... Chyba pójdę sobie poczytać wasze posty...![]()
Hej,
Stare konto chyba mi wyparowało, albo mam zbyt duże luki w pamięci.
Zatem witam się ze Wszystkimi raz jeszcze ?
Pozdrawiam
Witam wszystkich, od niedawna jestem w posiadaniu sprzeciku D5K,powoli uczę się obsługi.Moze tu znajdę kilka porad na nurtujące mnie pytania,na które rozwiązania w instrukcji nie znalazłem. Pozdrawiam z okolic Warszawy.
Wszystkich Forumowiczów wita świeżo upieczony użytkownik Nikona z Poznania![]()
Serdecznie się witam!
Upłynęło 8 lat od mojej rejestracji i założenia konta.
Przez ten czas przeglądałem forum od czasu do czasu, czytając, oglądając, poszerzając wiedzę. Od Grudnia zeszłego roku mam więcej praktyki - Kupiłem N3200 i rozwijam praktykę.
D700; 50 1.4D; Zorki4k; AF-S 70-300VR, AF 28-80 mm G
Witam. Właśnie zaczynam przygodę z fotografią ? Rodzice oboje byli fotografami ja 37 lat i dopiero się obudziłem. Pozdrawiam
Witam
Fotografuję amatorsko, aktualnie z mikro 4/3. Wciąż się uczę. Rozglądam się, co tam w bezlusterkowcach błyska.![]()
Skontaktuj się z nami