Close

Strona 2069 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1069156919692019205920672068206920702071207921192169 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20 681 do 20 690 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    A tło jak zrobiłeś, Owain? Monitor?
    Taaa wiem, że to nie chwalebne, nie ahabskie, ale dzień miałem wkurzający w pracy, wysilać się nie chciało. Znaczy z piwem w jednej ręce, aparatem w drugiej a figurką na lapku tło z tosterem nie wyszło, z blachą zrypaną z piekarnika też nie, więc stwierdziłem, że proste środki są ok ;P

https://nizuvault.files.wordpress.co.../frame0135.jpg

Edyta: ale zabawy takie lubię, na pewno powtórzę kiedyś małego astronautę miałem, na żony naleśniku postawiłem, telefonem zdjęcie zdobiłem, Armstrong był jak żyw, a Księżyc jeszcze bardziej (z naleśnika żony). Lokalnym ahabom ze dwadzieścia lat temu też pomagałem postaci historyczne zapodawać za pomocą parasola, talerzyka włożonego w czapkę oraz połączonych obrusów cioci Krysi

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez otwieracz Zobacz posta
    ...Wiecie jak jest, pogody nie było, sprzęt poszedł się walić to co można zrobić w takiej sytuacji? Balowało się po Krupówkach - stówka tu, stówka tam i przepiłem i przejadłem sporo kasy zamiast łazić po górach. Widzę że celujesz wysoko. A7 fajna, ale taki sprzęt mi chyba raczej nie potrzebny. Chciałbym mieć dla samego chciejstwa ale i tak pewnie bym nie wykorzystał jego możliwości. No i szkła do FX już rozmiarowo też nie to samo co do APSC. Ale do pleśniaków to może być killer. Mi wystarczy spokojnie A6000.
    Ech, napiłbym z Tobą, otwieracz, jednak nad Wartę mi daleko. Zaprosiłbym nad Wisłok, ale też możesz mieć daleko. Wychodzi niechybnie, że napić winniśmy się nad Wyrwiząbką? Wygnigąbką? Cholera. jak to było..?

- - - - kolejny post - - - - - -

A że nikogo nie ma, to na dobranoc dam jeszcze, z jotpega bez poprawek, they aren't the droids you're looking for:

Ostatnio edytowane przez Owain ; 25-06-2016 o 00:03

Domyślnie

Nie nad zgniłą gąbką, tylko imprezę robimy u mnie nad jeziorem:

lekkopółkoszerne

Domyślnie

Owain, ostatnie bomba!

Impreza jeziorna imponująca. Ale na Mazurach jednak bardziej kameralnie

Domyślnie

Owain - świetny patent z monitorem na tło Już się zastanawiałem co za modelarz z Ciebie że zrobiłeś sobie dioramkę
    A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G

Domyślnie

Mnie się też, ale pewnie za pomysłowość, juz sie ktos tam szykuje, żeby ze dwa słowa paskudne Ci jakies napisać
    Całe szczescie - wątek to luźny - powiedziałbym nawet - otwarty na wszystko co nowe i zakręcone.
    Wiec i nam sie podoba.
    Dawaj wiecej !!!
    (Byle bohomazy były albo/i bomBelki hehe)

kota dawno nie było a mam - to dam
    To taki kot, na miare czasów i potrzeb.
    Obrazujący stan ducha, typowego nexiarza
    któremu ktos przeszkadza - w trakcie zabawy aparatem hehe
    Helios wielolistowny

Ps.
    Ligo
    Edyta mowi, ze wbijamy na łajbę.
    Gdzie i kiedy ?
    Hehe
    Ostatnio edytowane przez d90 ; 25-06-2016 o 10:46

Domyślnie

Jakby ktoś chciałby się pozbyć swojego A6000 to dajcie znać, to może wreszcie uda mi się zacząć przygodę z fotografią

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartekm636 Zobacz posta
    Jakby ktoś chciałby się pozbyć swojego A6000 to dajcie znać, to może wreszcie uda mi się zacząć przygodę z fotografią
    No tak... Bez Sony A6000 nie da się rozpocząć przygody z fotografią. To jest niemożliwe.

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    Edyta mowi, ze wbijamy na łajbę.
    Gdzie i kiedy ?
    No proste... Choćby już. Tylko trzeba zabrać ze sobą co najmniej bohomaza jednego.

Domyślnie

Wychodzę z założenia, że jak kupić - to porządnie :P A w domu nie mam żadnych zdatnych do użycia aparatów, jedynie coś tam bawię się telefonem, ale to jednak bez porównania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartekm636 Zobacz posta
    Wychodzę z założenia, że jak kupić - to porządnie :P A w domu nie mam żadnych zdatnych do użycia aparatów, jedynie coś tam bawię się telefonem, ale to jednak bez porównania
    Idź do sklepu.
    Kup se nowy. Z gwarancją. I kitem.
    Jeszcze som

Drugi krok :
    Poszukaj w piwnicy jakikolwiek obiektyw id czegokolwiek.
    Zainstaluj.
    Produkuj (ku uciesze gawiedzi) bomBelki
    oraz bohomazy.

Krok trzeci:
    Zapodaj tu watku.
    Porąbane człowieki (sorki hehe) będą patrzeć i podziwiać.

Krok czwarty:
    ....powtórz krok drugi.
    i od nowa to samo

Ligo
    Bohomazy to ja na bierząco, wedle potrzeb.
    Zamawiaj kolor i temat. Sie zrobi

Ps.
    Swoją drogą - moze by sie zabawić ?
    Dwa kolory - zielony.
    Czyli fotka ma dwa kolory. Jeden koniecznie zielony.
    Drugi do wyboru.
    BomBelki, bohomazy itd !!! Cokolwiek wpadnie szalonego do łepetyny !!!

Jest kto chetny ?

Oczywiscie - absolutnie żadnych nagród.
    Absolutnie - zadnej oceny technicznej.
    Czysta zabawa w focenie !!!
    ja zaczne...
    Ostatnio edytowane przez d90 ; 25-06-2016 o 12:40

Domyślnie

ja tu widze duuuzooooo wiecej niz 2 kolory

Strona 2069 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1069156919692019205920672068206920702071207921192169 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów