Close

Strona 20 z 43 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 427

Wątek: Canon G7X

Domyślnie

Chyba spanikowałem. Przy słabszym świetle albo pod światło twarze trochę rozmazane ale chyba po prostu za bardzo przyzwyczaiłem się do mojego D90 ze stałką

Wysłane z mojego czegośtam przy użyciu Taptalka

Domyślnie

Ja na wszelki wypadek zawsze robię w rawach+jpg, a wówczas to nie ma znaczenia jak jest ustawione.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Juriko Zobacz posta
    Ja na wszelki wypadek zawsze robię w rawach+jpg, a wówczas to nie ma znaczenia jak jest ustawione.
    Lustrem też tak robię ale wakacyjne foty masowo robione akurat z tego aparatu wystarczą mi w jpg Ale dzięki Wam za info. Miałem na +1 ale potestuję jeszcze na majówce

Wysłane z mojego czegośtam przy użyciu Taptalka

Domyślnie

Parę jotpegów:
    Na majówkę jedziemy swingująco.

A hałasowi mówimy stanowcze nie!

Domyślnie

Majówkowo, jpg'owo.

Oryginalna bateria dała radę zrobić wczoraj 400 zdjęć, w tym 40 w seriach. Muszę dokupić kartę SD, bo teraz to zaczyna być moje wąskie gardło.

Domyślnie

Witam, czy miał ktoś porównanie tego canona g7x z panasonic lx7 i może się odnieść pomijając czysto techniczne różnice?

Domyślnie

Odpowiedź już znalazłem na tej stronie: http://www.dpreview.com/forums/threa...-post-56106035 może komuś się przyda to porównanie. Już sam bokeh dyskwalifikuje lx7 nie wspominając o iso i ziarnie jakie jest w panasonicu. Obrazek z G7x jest bliższy lustru niż kompaktowi. Szkoda tylko że G7x II jest aż o 1000zł droższy, trochę za duży ten podatek od nowości.
    Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 13-11-2016 o 13:13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegory Zobacz posta
    Odpowiedź już znalazłem na tej stronie: http://www.dpreview.com/forums/threa...-post-56106035 może komuś się przyda to porównanie. Już sam bokeh dyskwalifikuje lx7 nie wspominając o iso i ziarnie jakie jest w panasonicu. Obrazek z G7x jest bliższy lustru niż kompaktowi. Szkoda tylko że G7x II jest aż o 1000zł droższy, trochę za duży ten podatek od nowości.
    To bierz model 1, wersja 2 z większych zmian to filmy 4k, reszta to kosmetyka.

- - - - kolejny post - - - - - -

Majowo, ale nie majówkowo.

Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 13-11-2016 o 13:13

Domyślnie

Witam,
    proszę o info, jak wygląda łapanie ostrości w trybie video, czy aparat sobie z tym radzi i nie podostrza?
    Pozdrawiam
    Robert
    D90, 18-105, 85 1,8 35 1,8, METZ 48

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robitak Zobacz posta
    Witam,
    proszę o info, jak wygląda łapanie ostrości w trybie video, czy aparat sobie z tym radzi i nie podostrza?
    Pozdrawiam
    Robert
    Ano radzi sobie. Można wykorzystać dotykowy ekran do wybrania miejsca ostrzenia w trakcie filmowania bez zmiany kadru.
    Co to znaczy podostrza?

Strona 20 z 43 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów