Chyba spanikowałem. Przy słabszym świetle albo pod światło twarze trochę rozmazane ale chyba po prostu za bardzo przyzwyczaiłem się do mojego D90 ze stałką
Wysłane z mojego czegośtam przy użyciu Taptalka
Szukaj
Chyba spanikowałem. Przy słabszym świetle albo pod światło twarze trochę rozmazane ale chyba po prostu za bardzo przyzwyczaiłem się do mojego D90 ze stałką
Wysłane z mojego czegośtam przy użyciu Taptalka
Ja na wszelki wypadek zawsze robię w rawach+jpg, a wówczas to nie ma znaczenia jak jest ustawione.
Majówkowo, jpg'owo.
Oryginalna bateria dała radę zrobić wczoraj 400 zdjęć, w tym 40 w seriach. Muszę dokupić kartę SD, bo teraz to zaczyna być moje wąskie gardło.![]()
Witam, czy miał ktoś porównanie tego canona g7x z panasonic lx7 i może się odnieść pomijając czysto techniczne różnice?
Odpowiedź już znalazłem na tej stronie: http://www.dpreview.com/forums/threa...-post-56106035 może komuś się przyda to porównanie. Już sam bokeh dyskwalifikuje lx7 nie wspominając o iso i ziarnie jakie jest w panasonicu. Obrazek z G7x jest bliższy lustru niż kompaktowi. Szkoda tylko że G7x II jest aż o 1000zł droższy, trochę za duży ten podatek od nowości.
Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 13-11-2016 o 13:13
Witam,
proszę o info, jak wygląda łapanie ostrości w trybie video, czy aparat sobie z tym radzi i nie podostrza?
Pozdrawiam
Robert
D90, 18-105, 85 1,8 35 1,8, METZ 48
Skontaktuj się z nami