Można wyłączyć aktualizacje automatyczne ustawiając połączenie internetowe, jako taryfowe. Wtedy będzie pytał przed pobraniem.
Szukaj
Można wyłączyć aktualizacje automatyczne ustawiając połączenie internetowe, jako taryfowe. Wtedy będzie pytał przed pobraniem.
Qos aktualizacji działa bardzo dobrze. Nie zauważa się obciążenia łącza.
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
No dobra, a dlaczego nikt nie sprawdził porady Lipalipskiego z postu parę pięter wyżej, że jak się ustawi połączenie jako taryfowe, to się system przynajmniej spyta zanim sam zacznie pobierać?
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Bo mi to nie potrzebne?
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
A może pytanie było skierowane do kogoś innego? Do narzekających na przykład...
Nie to, żebym był zwolennikiem tego badziewia jak W10, póki mam siły będę się trzymać od tego jak najdakej, ale chciałbym wiedzieć na przyszłość...
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Nie wiem, nie mam możliwości sprawdzić.
Hmm. Mam Win10 pro z MSDN, od samego początku (RC) i nie było tej opcji. Może w międzyczasie doszła z kolejną aktualizacją?
Fakt że miałem małą przerwę bo D5100 "nie gadał" z Win10 (jakoś na jesieni), więc może coś zmienili (a raczej na pewno bo nie mam już dźwięku po HDMI, a był...).
Michał
Fujifilm X-T1/3, S5 PRO
OM-1, Panas S5D
Skontaktuj się z nami