to jeszcze poproszę instrukcję jak to zrobić z wersji 7 home premium
z góry dziękuję
Szukaj
to jeszcze poproszę instrukcję jak to zrobić z wersji 7 home premium
z góry dziękuję
Ktoś ma jakieś problemy z działaniem CaptureOne? Pytam tak przezornie...
Widziałem, że ktoś zgłaszał problem z kalibracją monitora, więc sam na razie chyba się wstrzymam.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Z problemów jakie mam po aktualizacji:
- Nie mogę aktywować systemu jest jakiś problem z kluczem
- Mam dwa nieznane urządzenia
-ikonki w pasku narzędzi można powiększyć?
To Beta jeszcze a nie dopracowany Windows 10, dali aktualizację ale produkt jeszcze nie gotowy, Microsoft powinien za to dać jakiś Bonus że Beta testerów ma, PC narazie nie aktualizuję bo Windows 8.1 nie taki stary i tam wszystko działa, na Laptopie z Windows 7 nie obrabiam nic to zaktualizowałem Windows 7 i ten będzie do testów, jak wszystkie aplikacje użytkowe zadziałają to PC dopiero przejdą na Windows 10, więc ci co nie mają parcia na aktualizację poczekać jeszcze z 2 miesiące., rychu_cmg telefon na Infolinię i niech ci to aktywują, co do ikon w zasobniku to nie powiększysz, część ustawień na sztywno jest.
Ostatnio edytowane przez irek6311 ; 29-07-2015 o 22:37
I jeszcze z dziwnych rzeczy - podczas aktualizacji z Win7 wcięło mi Kaspersky Pure 3
Ciekawe jak na Party line Microsoft konsultanci, ci to chyba przeklinają ten Windows 10 a to dopiero początek, jak ludzie nakupią Windows 10 to zacznie się dopiero jazda
gro znajomych aktualizowało Windows 8.1 i aktywacje z marszu poszły więc trzeba ponowić aktywację za jakiś czas jak sama nie zaskoczy, serwer Microsoft lekko dziś nie ma![]()
Fakt przeoczyłem, ostatnio zapracowany jestem i niewyspany, PC obrabiają materiał i muszę jeszcze siedzieć by ich dopilnować, a to już pora na sen![]()
Skontaktuj się z nami